wcale niestrasze tak jest bo slyszalem od znajomych ze nawet pol samochodu potrafia wymienic i daja stare czesci a te w miare nowe zabieraja ,ale miejmy nadzieje ze trafiles na uczciwy komis :shock:
powiem Ci że raczej w tym komisie co Poli stało to oni nie zawracali by sobie głowy takimi pierdołami , tam stoją same mega drogie fury , no i skromniutka Poli
Myślę, że części z polo nie są zbyt chodliwym towarem (bez urazy oczywiście) Więc nie ma się co martwić o podebranie części Gratuluję zapału do modów i takiego wykonania
niemozliwe ze widziales ja miesiac temu w gdansku:P od 1 czerwca jezdzi na tablicach tk, a przyprowadzilem ja jakos w polowie maja:P ogarniam teraz detale a pozniej moze jakis swapik:) z zewnatrz sie nic nie zmieni, moze na przyszly sezon wpadna jakies felgi:)
[quote=""tusiu""]od 1 czerwca jezdzi na tablicach tk, a przyprowadzilem ja jakos w polowie maja:P[/quote]
To co my teraz mamy? :shock: Ale ten czas leci :jester: Zakładaj swój temat i do dzieła! Nam nadzieje że spotkam poli jeszcze.