********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

S
Saper
Newbie
Newbie

Post autor: Saper »

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Darek i jestem z Rybnika. Mam 21 lat a swoją przygodę z Polo – lolo zacząłem dwa dni temu tj. 18.07 Anno Domino2011r. Moje cudeńko ujrzało światło dzienne w roku 95. W zabawy wizualne póki co nie będę się bawił ponieważ czeka mnie trochę pracy ze stanem ogólnym. Na forum Polo Klub Polska natknąłem się w Internecie przez przypadek ale po przeczytaniu kilkunastu wątków technicznych postanowiłem się przyłączyć. Liczę na bezawaryjną współprace i dobrą zabawę. Zdravim wszystkich użytkowników! ;-) :good:
Awatar użytkownika
kafar
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: kafar »

Witam mam na imię Robert mieszkam w Pruszkowie od tygodnia posiadam vw polo 1,4 16v 2002 rok wyposażenie cztery poduszki powietrzne elektryczne szyby i lusterka abs wspomaganie kierownicy jak na razie to super autko i jestem z niego zadowolony
http://polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Polo/131762
pozdrawiam. :bye:
Grupa Mazowiecka- "Młoda Gwardia"
kafar
http://polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Polo/131762
Obrazek
"błogosławieni c
Awatar użytkownika
Grzrzesiek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Grzrzesiek »

Cześć Wszystkim :) Mam na imię Grzesiek mieszkam w małej miejscowości Szprotawa i od 5 lat jeżdżę VW Polo kombi z '94. Jest to już druga Poli w domu :). Pierwsza z roku '89.

Pozdrawiam Grzrzesiek
Grzrzesiek
Awatar użytkownika
MateoMK
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: MateoMK »

Witam :) Mam na imię Mateusz pochodzę że miasta Krzyżackiego "Malbork" od roku jestem użytkownikiem VW POLO 1.9 SDI rok 10.2001. A jak tutaj trafiłem całkiem przypadkowo po zakupie samochodu szukałem informacji aż doprowadziło mnie do tego ciekawego forum :) gdzie o wszystkim można się dowiedzieć :D. W najbliższym czasie postaram :) zaprezentować samochodzik.
Pozdro dla pozostałych Polo maniaków
t
tango
Newbie
Newbie

Post autor: tango »

Witam wszystkich! :)
Od soboty przed domem parkuje VW Polo 6R, tak wiec trzeba poczytac co nieco jak sie najlepiej obchodzic z autkiem i co dobrego mozna dla niego zrobic :)
Polo nalezy do mojej ladniejszej polowki, ja mam "angielke" z japonskim rodowodem, tak wiec malzenstwo jest wielokulturowe ;)

Pozdrawiam wszystkich! Szerokosci :)
Michal
T
Tobbik
Newbie
Newbie

Post autor: Tobbik »

Witam wszystkich =) Tomek, 22lata, a co pewnie bardziej interesuje to autko o ktorym jeszcze nie wiem za wiele :(
od wczoraj mam do swojej dyspozycji polo 6N z 98r (listopad), co ciekawe jesli dobrze rozgryzlem VIN pokazuje on ze autko jest z 99 :)

Pozdrowionka :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Tobbik""]od wczoraj mam do swojej dyspozycji polo 6N z 98r (listopad), co ciekawe jesli dobrze rozgryzlem VIN pokazuje on ze autko jest z 99 [/quote]
dobrze ci pokazuje. bo data produkcji a rok modelowy to 2 różne rzeczy. A w VIN zakodowany jest rok modelowy.
w
wwitkacy
Newbie
Newbie

Post autor: wwitkacy »

Witam wszystkich! Mam na imie Wiktor mieszkam w Bielsku Bialej. Jestem posiadaczem pololota 9n z roku 2003 1.4Tdi. Ze zmian jedynie wymienilem grill na bez znaczka. A tak to przykladam raczej uwage na dopieszczenie samochodziku(orginalne czesci, gadzety). Na forum jestem jakis czas juz ale nie potrafilem sie odnalesc mam nadzieje ze , teraz bedzie lepij.pozdro dla wszystkich
m
mickey
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: mickey »

witam wszystkich klubowiczów polo. autko żony ale ja będę tu zaglądał. jak będzie ładna pogoda to wrzucę zdjęć żabki bo tak nazwała żona autko:)
c
cukier
Newbie
Newbie

Post autor: cukier »

Dzień dobry wieczór Państwu ;) Mam na imię Irek, mieszkam w Chorzowie i przez własną " głupotę " stałem się posiadaczem 24 letniej coupiaczki. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)
Awatar użytkownika
harek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: harek »

Witam :)

w końcu po wielkich bólach udało mi się zarejestrować na forum (nie docierał do mnie kod aktywacyjny).

Polóweczkę kupiliśmy dla żony miesiąc temu i jak na razie jesteśmy z niej bardzo zadowoleni :)
Mamy nadzieje że będziemy mogli liczyć na Wasze w wsparcie w sprawach technicznych oraz poradach dotyczących użytkowania.
fiesta -> civic-> fiesta -> civic -> obecnie polo 1.4 MPI i berlingo 2.0 HDI :)
m
marwisn
Newbie
Newbie

Post autor: marwisn »

Witam wszystkich :grin: .

Od kilku dni odpycham się polówką z 97 roku w kolorze białym. Autko dostała moja żonka od swojego taty. Polówka od nowego w rodzinie i ma teraz 68.000 przebiegu :-D .

Chociaż na co dzień jeżdżę Oplem Zafirą to podoba mi się zwinność i zadziorność tego malucha.

Liczę, że na forum znajdę wiele ciekawych i przydatnych porad dotyczących użytkowania tego modelu :piwo: .
Awatar użytkownika
Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Nemesis »

Witam wszystkich,
Mam na imię Rafał i jestem z Czerska na pomorzu. Jestem świeżo upieczonym posiadaczem VW Polo IV 2002r 1.9TDI. Jest to mój pierwszy samochód i mam nadzieję, że nie będzie mi sprawiał problemów :) Jak na razie jestem nim zachwycony :D
Awatar użytkownika
Marecki1402
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Marecki1402 »

Witam:) Mam na imie Marek mieszkam w bielsku stalem sie posiadaczem polo 86c znane na forum od uzytkownika _edi
Moje srebrna gertruda

viewtopic.php?f=78&t=51655
R
Robson-77
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Robson-77 »

Witam. Jestem Robert pochodzę z Wielkopolski,posiadam polóweczkę z 1997roku w kolorze grafitowym z silnikiem 1,4.Autko nie modyfikowane,sprawuje się jak na razie bez zarzutu.. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”