Złomek Andrzeja

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Fakt felgi wyglądają dobrze z daleka i tylko z daleka.. :roll:
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: boczek »

Dziadu słuchaj.
Jak chcesz to mogę twoje felgi pomalować.
Widziałeś moje,także czekam na odp..
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Andrzej_89 »

Zderzaki i pomarańczowe, boczne kierunki założone, samochód gotowy do jazdy. Już tylko kosmetyka (czernidło na zderzaki, malowanie felg). Gdy nadejdzie czas wymiany oleju (za 5k km) to wymiana miski olejowej, i jak będzie czas i kasa to regulacja/regeneracja pompy wtryskowej co by tego kłębu dymu za mną nie było.

Co do felg boczku, to zobaczymy. Skończyła mi się kasa i nie mam na podkład, na wulkanizację itd itp. Także może w przyszłym miesiącu.

Dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta z ubezpieczalni, i mówiła że dzwoniła na policje dowiedzieć się co z moją sprawą, i wyszło na to że sprawa trafiła do archiwum z powodu braku rozstrzygnięcia (ustalenia sprawcy). Także muszę jakiś dym chyba zrobić.
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Co do felg boczku, to zobaczymy. Skończyła mi się kasa i nie mam na podkład, na wulkanizację itd itp. Także może w przyszłym miesiącu.
jak masz farbę to wszystko da się zrobić,tylko dokładnie wyszlifuj fele i bez podkładu damy radę. :vinsent:
boczek
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Halo halo.
No i co z tymi kółkami ??
Malujemy czy nie??
boczek
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Kołami planuje zająć się w przyszłym tygodniu wieczorami. Już nie będzie mi szkoła zabierała czasu, ale za to od poniedziałku idę na praktyki, ale o 15 będę wolny, także myślę, że mi się uda to ogarnąć.

W tamtym tygodniu chłopaki mechanicy z czarnoleskiej wymienili mi miskę olejową i łożysko w kole. Jak narazie nie cieknie olej, więc się cieszę. Samochód prosi się o generalne sprzątanie i wietrzenie (cały czas czuje te 5 litrów rozlanego rozpuszczalnika w bagażniku) i o umycie. Myjnie pewnie jutro, sprzątanie środka jak mnie najdzie wena.

Ogólnie to miałem parę rzeczy w nim jeszcze poprawić i dokończyć, ale najnormalniej w świecie mi się nie chce, albo nie mam czasu, ale nie mam pieniędzy na coś lub szkoda mi na coś kasy. Także złomek się toczy, kopci, straszy maską, czyli wszystko ok.
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Koła pomalowane, jedno w miarę dobrze, 3 do poprawki, jeszcze trochę pracy mnie czeka. Ale to po weekendzie. Ale ogólnie jestem zadowolony z efektu pomimo tragicznego wykonania.

Zdjęcia zapożyczone z relacji spotowych, mam nadzieję że shao się nie obrazi :)

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Nie obraze bo przynajmniej napisales skad masz zdjecie, niektorzy o tym zapominaja :banghead:

Jak na szybka robote to jest niezle, jakies hartkory niedorobkowe nie rzucaly sie w oczy, a kolor fajnie wspolgra z czarna buda i rostem na masce :D
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""shao""]Jak na szybka robote to jest niezle, jakies hartkory niedorobkowe nie rzucaly sie w oczy, a kolor fajnie wspolgra z czarna buda i rostem na masce :D[/quote]

Już kolejny spray zakupiony w celu poprawienia niedoróbek i nadania koloru. Tylko nie mam kiedy za bardzo, może jutro i w czwartek mi się uda. A kolor o dziwo sam dobrałem i takie było zamierzenie, żeby się komponował z budą i rostem :)
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

No ładnie wyszły ładnie.
Chociaż nie widziałem,ale foty wystarczą.

O.T
Co do mojej to patrzę na nią bardzo krytycznie.
boczek
Awatar użytkownika
ci_cin
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: ci_cin »

Serwus Andrzeju :hello: ależ się powyrabiało od Milanówka. Moje kondolencje z tytułu dzwona z Insygnią ale widzę że nie próżnowałeś w przeciwieństwie do mnie :oops: . Piękne felgi, śliczne :oki: :D zastanawiam się jaki kolor pasowałby pod moją biel :P no i też muszę dorwać taką wlepę grupy mazowieckiej, świetnie wygląda. Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieje że wkrótce do zobaczenia! :wave:
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

No siema siema. Dużo się nie zmieniło. Może wpadnę któregoś dnia do MM to obejrzysz z bliska. Wlepę to mogę pewnie Tobie przywieźć, jak tylko wrócę z wakacji i pojawię się na spocie. W ogóle to rusz czasami tyłek do Warszawy na spota, daleko nie masz przecież, tylko 20 km więcej niż ja.
Awatar użytkownika
ci_cin
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: ci_cin »

No właśnie wczoraj byłem w forcie wola. Wlepę zdobyłem od sabled'a. Ale koniecznie trzeba się spotkać. Daj znać jak będziesz w okolicy :piwo:
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Może w Ciechanowie :)
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Przez ostatnie 2 tygodnie Polo zaliczyło ładną trasę po Polsce, wakacyjny objazd: Sulejówek-Ryki-Kazimierz Dolny-Kraków-Zakopane-Ojców-Wrocław-Kłodzko-Karpacz-Stargard Szczeciński-Świnoujście-Kołobrzeg-Toruń-Radziejowice-Sulejówek-Poddębie-Pułtusk-Poddębie-Ciechanów-Sulejówek i po drodze różne rozjazdy, dojazdy i mniejsze przejazdy. Ogólnie ponad 3100 km, masa super widoków. No i ani jednej usterki. Spalanie około 5/100, przy trumnie na dachu, całym tyle zawalonym gratami i prędkości przelotowej do 90 km/h, momentami przy wyprzedzaniach 100.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Także Polo przeszło porządny test wytrzymałości i już zniesie chyba wszystko :) Nie pozostaje już nic innego jak jeździć nim dalej, aż się rozpadnie.

No i dzisiaj Polo było w Ciechanowie na II VAG Integracji. Taki większy spot z udziałem innych samochodów, bez rewelacji. Szybko się zmyliśmy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”