Nie martw się, niedługo Cie dogonię, mam 175kkm z czego 32kkm zrobiłem od końca Grudnia zeszłego roku, kiedy to stałem się nowym właścicielem. Utrzymując tę średnią niedługo to nastąpi
O przebieg pytałem z ciekawości ale z takim przebiegiem wymianka sprężyn to norma. Czy dużo czy mało - pojęcie względne. Jeśli chodzi o silnik -
To są wytrzymałe jednostki, tylko trzeba zwracać uwagę na jakość paliwa. Nie lać na pierwszej lepszej stacji (wymiana pompowtrysków kosztuje w servisie ok. 5000 zeta). :buba:
Jeśli zaś chodzi o całokształt 9N -
Różne ludzie mają z nimi problemiki ale generalnie są to zwykłe bzdety lub czynności eksploatacyjne. Można o tym poczytać na forum.
Ja ganiam na trasie Luxembourg - Końskie i z powrotem - 1300 km w jedną stronę i jak na razie tylko mruczy sobie. Z resztą tutaj też trochę km nawijam. Fakt, na trasie jest troszkę głośny, radyjko trzeba nieco podgłosić kręcąc go do 140 km/h ale generalnie jestem z niej bardzo zadowolony. :cool2:
p.s. Nakażdej stacji diagnostycznej powinni Ci zrobić procentowy pomiar zużycia amorków

Nie powinni sobie dużo życzyć. Dla porównania powiem Ci że za diagnostykę zawieszenia w sierpniu dałem 10 zł :oki:
Pozdro.