1 barmaz91, Sandomierz
2 WujasTK, Kielce
3 Skwirek, O-c Św.
4 tusiu, Kielce(jesli to nie bedzie dlugi weekend, bo chyba do kr jade, i jesli tylko pogoda na to pozwoli i poli nie bedzie musiala juz zostac odstawiona do garazu na zime)
[quote=""tusiu""]1 barmaz91, Sandomierz
2 WujasTK, Kielce
3 Skwirek, O-c Św.
4 tusiu, Kielce(jesli to nie bedzie dlugi weekend, bo chyba do kr jade, i jesli tylko pogoda na to pozwoli i poli nie bedzie musiala juz zostac odstawiona do garazu na zime)[/quote]
5 Marcins-78, Starachowice (wszystko w zależności gdzie, kiedy i o której) pozdro
Miejsce spotkania proponuję ZALEW WIURY poniżej tamy jest parking spory
Trasa pośrednia między Sandomierzem a Kielcami, co wy na to???
Najlepiej niedziela za dnia hehe
DoŁY BISKUPIE tam jest zalew wióry http://www.maperia.pl/informacja/150.html
widać na mapce w powyższym linku najlepiej jechać na brody potem na kałków i zaraz za kałkowem są wióry
w kałkowie trza się pytać bo trza skręcić w prawo w kałkowie koło golgoty i zaraz tama jest a za nią jakieś 200m niżej wielki parking po prawej
ja tam jestem jutro o 14,30 z synem zajadę jak ktoś chętny i nie może trafić dzwonić lub pisać smsy na nr, 880 592 273 pozdro
o 14 jestem na brodach przy głównej trasie niebieskim polo jak by kto nie trafił
ale wam powiem tam na zalewie jest fajny punkt spotkań zajebisty jest parking i zajebiste widoki pozdro i do jutra dla tych co nadjadą
czyli jak co spot niedziela 14,30 wióry
ale jak co daje info fajny teren jest do spotkań zapraszam na parking na tame zajebiscie tam jest na ryby jezdziłem i wiem zajebisty jest punkt spotkań autami