Jak zauważyłem dużo osób kupuje teraz 86c2f... Witamy nowych Jak by ktoś był z lubelskiego to odpowiedni dział jest na forum, spot co niedzielę o 19 na olimpie.
Witam wszystkich! :hello:
Jestem z Olkusza. Tydzień temu stałem się (jak narazie mało szczęśliwym) posiadaczem 6N 1.0 45KM w trzech drzwiach, kolor butelkowa zieleń bez specjalnych przeróbek. Są szerokie zderzaki, alu 13, el. szyby i lusterka, wsp. kier i ABS.
Jako, że lubię jeździć samochodem w nienagannym stanie, trochę pracy przy Polówce będzie z racji tego, że mój egzemplarz ma "parę" defektów. Narazie walczę ze skrzynią (problem z dopasowaniem łożyska), później w planie jest uzupełnienie braków wizualnych i ewentualne mody.
Witam,mam na imie Przemek,kilka dni temu zakupiłem żonie polo 6n 1.4 benzynka,98r normalnie super furka,jeszcze kilka jazd i pewnie sie zamienimy bo ''POLCIA'' to mała rakieta :oki: pozdrawiam wszystkich.
Siemacie!
Jestem Paweł z okolic Rybnika (Śląsk). Przez wakacje zakupiłem mojego Franka - vw Polo 1,3 ^^ Istna bestia, '96 rok
Dlaczego jestem na tym forum? Fajnie będzie pogadać z polówkomaniakami, poradzić się no i jeśli będę coś wiedział to dobrą radą się podzielić
Cześć, jestem Karol, ale większość ludzi, łącznie z rodzicami i nauczycielami zwykło mówić na mnie puszkin.
Moja przygoda z polo zaczęła się od teściów.
Teściowie mieli kiedyś 86c2f kombi, które po zakupie nowego samochodu dostała "w spadku" moja luba.
Zaczęły się niekończące naprawy, i poszukiwania skrzyni biegów.
Pewnego dnia znajomy zaoferował mi swoją polówkę z 5'cio biegową skrzynią, miała uszkodzone zawieszenie. Cena była dość mocno okazyjna. Szybka akcja allegro, i pojazd zakupiony. Po kilku dniach okazało się ze wymienić należy tuleje wahacza, i można śmigać. Od tego czasu moje polo zrobiło dzielnie 20k km przez pół roku, i chwilowo zapadło w sen zimowy.
Siemka! jestem Darek
jestem fanatykiem polówek, zaraz po maturze biale 86c2F a obecnie zielony 9N3 1.4TDI
mieszkam koło poznania tam tez studiuje a w weekendy grzebie sie po łokcie w różnych VW
Witam serdecznie wszystkich polomaniaków.
Jestem z woj. kujawsko-pomorskiego, jeżdżę śliczną żółtą polóweczką 6N z 95r. Co mam zrobione...na razie się robi - naprawy konieczne (pompa wodna, amortyzator). Na wiosnę planuję troche poprawić stan lakieru.