********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Witamy wszystkich nowych :)
Obrazek
p
pietros
Newbie
Newbie

Post autor: pietros »

Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Piotr, jestem z okolic Grudziądza. Śmigam zielonym Variatem 1.9SDI rocznik 1998.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

Jak zauważyłem dużo osób kupuje teraz 86c2f... Witamy nowych :) Jak by ktoś był z lubelskiego to odpowiedni dział jest na forum, spot co niedzielę o 19 na olimpie. :)
s
shownomercy
Newbie
Newbie

Post autor: shownomercy »

Cześć wszystkim, miasto Łódź sie kłania :)
Śmigam polówka 6N 1.6 1996rok.
Pozdrawiam!
B
B@rtek2F
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: B@rtek2F »

Siema,

Mam na imię Bartek. Jeżdżę Polówką 2F z 1994r:) Mam nadzieję że trochę osób poznam:D

Aaaa. Jestem z woj. Łódzkiego. Okolice Częstochowy.
m
malyyx
Newbie
Newbie

Post autor: malyyx »

Witam!

Jestem Michał, od nie dawna jeżdżę VW Polo 6n1 z 96 roku. Miasto Opole :)
R
Raoul
Newbie
Newbie

Post autor: Raoul »

Witam wszystkich! :hello:
Jestem z Olkusza. Tydzień temu stałem się (jak narazie mało szczęśliwym) posiadaczem 6N 1.0 45KM w trzech drzwiach, kolor butelkowa zieleń bez specjalnych przeróbek. Są szerokie zderzaki, alu 13, el. szyby i lusterka, wsp. kier i ABS.
Jako, że lubię jeździć samochodem w nienagannym stanie, trochę pracy przy Polówce będzie z racji tego, że mój egzemplarz ma "parę" defektów. Narazie walczę ze skrzynią (problem z dopasowaniem łożyska), później w planie jest uzupełnienie braków wizualnych i ewentualne mody.
c
ciaplo1
Newbie
Newbie

Post autor: ciaplo1 »

Witam,mam na imie Przemek,kilka dni temu zakupiłem żonie polo 6n 1.4 benzynka,98r normalnie super furka,jeszcze kilka jazd i pewnie sie zamienimy bo ''POLCIA'' to mała rakieta :oki: pozdrawiam wszystkich.
S
Sloth
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sloth »

Siemacie!
Jestem Paweł z okolic Rybnika (Śląsk). Przez wakacje zakupiłem mojego Franka - vw Polo 1,3 ^^ Istna bestia, '96 rok ;)
Dlaczego jestem na tym forum? Fajnie będzie pogadać z polówkomaniakami, poradzić się no i jeśli będę coś wiedział to dobrą radą się podzielić ;)

Szerokiej ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
djdanhill
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: djdanhill »

Witam

Michał 27lat :) pseudo Pączek :D jestem posiadaczem VW POLO 96. 1.6 benzyna 6N od jakiegoś miesiąca :D - wczesniej i nadal moim prio. autem jest VW GARBUS 69r. :D
P
Puszkin
Początkujący
Początkujący

Post autor: Puszkin »

Cześć, jestem Karol, ale większość ludzi, łącznie z rodzicami i nauczycielami zwykło mówić na mnie puszkin.

Moja przygoda z polo zaczęła się od teściów.
Teściowie mieli kiedyś 86c2f kombi, które po zakupie nowego samochodu dostała "w spadku" moja luba.
Zaczęły się niekończące naprawy, i poszukiwania skrzyni biegów.
Pewnego dnia znajomy zaoferował mi swoją polówkę z 5'cio biegową skrzynią, miała uszkodzone zawieszenie. Cena była dość mocno okazyjna. Szybka akcja allegro, i pojazd zakupiony. Po kilku dniach okazało się ze wymienić należy tuleje wahacza, i można śmigać. Od tego czasu moje polo zrobiło dzielnie 20k km przez pół roku, i chwilowo zapadło w sen zimowy.

Jestem z łodzi.
Awatar użytkownika
krakers
Newbie
Newbie

Post autor: krakers »

Siemka! jestem Darek
jestem fanatykiem polówek, zaraz po maturze biale 86c2F a obecnie zielony 9N3 1.4TDI
mieszkam koło poznania tam tez studiuje a w weekendy grzebie sie po łokcie w różnych VW :)
J
JarekW44
Newbie
Newbie

Post autor: JarekW44 »

Witam, mam na imię Jarek i od dwóch tygodni śmigam Polo 9N3 z 2007 z silnikiem 1,9TDI. Mieszkam w Starym Pilczynie, pracuję w Warszawie
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

JarekW44
zapraszamy na spot dzis w Arkadii o 19 :) parking zółty -2
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
polowkowa
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: polowkowa »

Witam serdecznie wszystkich polomaniaków.
Jestem z woj. kujawsko-pomorskiego, jeżdżę śliczną żółtą polóweczką 6N z 95r. Co mam zrobione...na razie się robi - naprawy konieczne (pompa wodna, amortyzator). Na wiosnę planuję troche poprawić stan lakieru.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”