Ceny paliw

Ciekawostki i nowości ze świata motoryzacji.

Moderator: Global Moderator

B
Boro
Newbie
Newbie

Post autor: Boro »

Jesteśmy w Europie i mamy europejskie ceny.Dla porównania http://www.e-petrol.pl/index.php/notowa ... liw-europa
mówisz VW myślisz Polo
Awatar użytkownika
emce
Newbie
Newbie

Post autor: emce »

A ja kilka dni temu płaciłem 5,42 na jakiejś mniej znanej stacji, masakra! jak przyjdzie wiosna to do pracy zacznę chyba rowerem jeździć :(
Obrazek
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Jechalem wczoraj przez kawalek PL - Warszawa-Gdynia-Warszawa. Przekroj cen od ~5.30 do ~5.70... Masakra...
Awatar użytkownika
Wojciechus
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Wojciechus »

Jak sobie porównam to u mnie na wschodzie jeszcze nie jest tak źle, bo 5.39 dzisiaj tankowałem na orlenie. A jeśli ceny paliw mają być europejskie to ja bym zaczął reformy od podniesienia zarobków do poziomu europejskiego... bo w tej kwestii to na tle europy jesteśmy krajem 3-ciego świata...
Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtek6992 »

[quote=""Wojciechus""]Jak sobie porównam to u mnie na wschodzie jeszcze nie jest tak źle, bo 5.39 dzisiaj tankowałem na orlenie. A jeśli ceny paliw mają być europejskie to ja bym zaczął reformy od podniesienia zarobków do poziomu europejskiego... bo w tej kwestii to na tle europy jesteśmy krajem 3-ciego świata...[/quote]

o widzę , że kolega z bliska widze i też Wojtek:) U nas jeszcze nie jest tak źle. Ja tankuję na lotosie za 5.39 ON Tankowałem tydzień temu. Na dzień dzisiejszy cena pewnie wyższa jest. Dobrze , że moja Polina pije 5l/100km :buba:
Awatar użytkownika
Wojciechus

A no nawet w Bielsku bywam czasami, bo rodzina mieszka ;) Mojego brata asterka też pali 5L/100 ale wizja tego co ma się dziać w styczniu z cenami ON trochę przeraża, no ale cóż, zobaczymy jak to będzie. Byle nie 6 zł, bo są takie prognozy :/
Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtek6992 »

[quote=""Wojciechus""]A no nawet w Bielsku bywam czasami, bo rodzina mieszka ;) Mojego brata asterka też pali 5L/100 ale wizja tego co ma się dziać w styczniu z cenami ON trochę przeraża, no ale cóż, zobaczymy jak to będzie. Byle nie 6 zł, bo są takie prognozy :/[/quote]

o widzisz :) sami swoi. Masakra, od nowego roku cena w góre drastycznie ma się podnieść :banghead: Powariowali z tymi cenami. Na wakacjach cena 5.05 zł pamietam zalewałem, a dzisiaj? 5.49 na orlenie w Bielsku. Z tego co wiem to w innych częściach Polski jest jeszcze drożej
Awatar użytkownika
Wojciechus

http://moto.onet.pl/1652823,1,artykul.html?node=8

Panowie z onetu co raz podrzucają nieciekawe nowości...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciekawostki Motoryzacyjne”