temat rozwija się klasycznie...czyli nastąpił w nim przestój
mało przy Polo się dzieje, bo jeden dzień w tygodniu ciężko coś ogarnąć, ale po kolei
znaczki od
Grzecha u mnie...jeden na próbę zrobiony i wygląda ok, na razie zostaną
felgi rozkręcone, dzisiaj oddane do piaskowania...prawdopodobnie we wtorek odbiór, a póżniej przeglądnięcie czy nie ma żadnych większych zadrapań i oddanie do malowania proszkowego
zastanawiam się jeszcze gdzie...tuningkingz.pl przy okazji złocenia śrubek czy gdzie indziej...Tychy może Katowice...orientowałem się już co nieco i ciężko ze złotym proszkiem, jeden lakiernik mówił żebym sam sobie gdzieś podjechał i wybrał...tylko nie wiem gdzie proszek można dostać...ktoś wie?
tyle z felgami...ostatnio wyczyściłem rozpórkę z większych rys, dorobił sobie też blaszkę żeby przesunąć zbiorniczek wyrównawczy...razem z felgami pójdzie do proszku
wnętrze na razie stoi z robotą
dzisiaj byłem u Gawrońskich w Katowicach, bo tłumik mi się od czasu do czasu głośniej odezwał i coś stukało na dołkach...okazało się, że jest już trochę przeżarty i zarówno środkowy jak i końcowy są do wymiany...wieszaki powoli poddają się rdzy...stąd stukanie...zaoferowano mi komplet Walkera z robocizną za 500-550zł...jakiś tanich zamienników nie chce...ktoś ma inny pomysł jak tą sprawę rozwiązać...może końcowy jakiś inny...zawsze chciałem żeby Polo było trochę słychać, ale nie będę montował wielkich kominów pod zderzakiem
jakieś zdjęcia postaram się wrzucić przez weekend jak coś popstrykam...a na razie czekam na sugestię odnośnie wydechu