Mszczonowianka 6N

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Skoczi
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Skoczi »

Szybki owszem czy wszystkie? kwestia gustu :) ja mam folie musze popatrzeć jaką jakbyś chciał, u mnie w dzień coś widać przez nie ale trzeba się dobrze przyjrzeć bo efekt podobny jak lustra weneckiego za to w nocy za hu.... nic nie zobaczysz a skoro kolorek podobny do mojego też bym takie widział u Ciebie ;) Wyśle Ci linka z fotką ja to wygląda..
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

pozbądź się tej rynny spod tylnego zderzaka bo psuje efekt :) i na ziemię z nią :)
Awatar użytkownika
Dzidzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Dzidzi »

rynna zniknie jak będzie już gotowy tłumik i końcówka z kwasówki :grin: jest tylko po to,żeby nie było widac rudej :)
Awatar użytkownika
DjFarmerr
Początkujący
Początkujący

Post autor: DjFarmerr »

Ładne sreberko :) fajnie ze mogles listwy wywalic :agresyw: jeszcze wywal rameczke z pod tablicy :oki: i jak gleba to lepiej w gwint zainwestowac :agree:
a jak z lampek jestes zadowolony?
L
LeMaNeK
Konkretnie zainteresowany

Post autor: LeMaNeK »

Ladne autko :oki: troszke nizej by sie przydalo , ramki z pod tablicy wywal i bedzie jeszcze lepiej :grin: reszta planow na +
Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: zibenio »

ładnie Jej z tymi przednimi lampami :)

O golnie ładny kolorek :)
Awatar użytkownika
Dzidzi
Początkujący
Początkujący

lampy dla mnie rarytas,nawet przez chwilę nie żałowałem,że je kupiłem.z żarówkami osram cool blue nawet na mokrym dobrze widać :) nawet nie chce mi się zakładać hidów do tego :) teraz mam sporo wesel i nie dam rady dokończyć projektu,ale bliżej lata idzie gleba eibacha,odświeżenie lakieru(musze mieć wszystko idealne :D),tłumik z kwasówki i podwójna,wąska,prostokątna końcówka na zamówienie :D
Awatar użytkownika
Dzidzi
Początkujący
Początkujący

co do szyb, jak wszystkie,to tylko czarne najjaśniejsze,chrom od razu z daleka widać,więc nie kleję takich :) a co do gwintu,to stanowczo nie,dla mnie ma jeździć i troszeczkę niżej stać :) eibach akurat ma taki kit jak chce -30/-30
Awatar użytkownika
foxmen1

Post autor: foxmen1 »

[quote=""Dzidzi""]lampy dla mnie rarytas,nawet przez chwilę nie żałowałem,że je kupiłem[/quote]

Powiem Ci też bym nie żałował :grin: Robią dobrą robotę. Po zapowiadanych modach będzie naprawdę ciekawie.
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Giant93 »

Bardzo ładna Polóweczka. Będę brał z Ciebie przykłady :) Te lampy przednie mmm wyśmienite :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”