Wszystko zalezy od tego czy masz Polo w wyposażeniu z poducha czy bez, bo wiadomo ze bez poduchy łatwiej jest rozebrac. Ale jesli chodzi o wersje z poducha to moge ci pomoc bo sam rozbierałem. To tak po drugiej stronie kierownicy masz 2 sruby na imbusy, odkrecasz je i wychodzi ci poduszka kierowcy
ale uwazaj na tasiemke airbagu zeby jej nie zerwac! tasiemka przy poduszce powinna dac sie sciagnac ale ja tego nie robiłem bo nie chciałem czegos zerwac bo nie chciała ta wtyczka mi zejsc, nastepnie ukazą ci si małe srubki na torx-y 3 sztuki odkrecasz je, potem odkrecasz głowną srube kierownicy i uwazając na tasiemke sciagasz kierownice ale zwróc uwage przy sciaganiu czy przypadkiem nie rozwala ci sie to z aukcji
http://allegro.pl/tasma-airbag-zwijak-1 ... 42229.html ja o tym nie wiedziałem i to mi sie rozleciało (własnie po to są te torx-y zeby to trzymało) miałem potem troche problem zeby to dobrze złozyc. Jedna czesc juz sa toba teraz musisz odkrecic ten plastik od stacyjki aby to zrobic bierzesz srubokret krzyzak i schyl sie pod kolumne kierownicy tzn w to miejsce gdzie sa manetki kierunków etc sa dwie srubki w tej osłonie w nich sa sruby, odkrecasz delikatnie podwazasz ten plastik i ci odejdzie, gorna osłona wystarczy ze obnizysz regulacja kierownicy w doł i sama sie podniesie. Odkrecasz 3 sruby na płaski srubokret manetke kierunkowskazów sciagasz ja nastepnie masz te od wycieraczek tez ja sciagasz wymieniasz, składasz w odwrotnej kolejnosci

I gotowe

Mysle ze pomogłem, jeszcze raz zwracam uwage na tasiemke i ten zwijak tasiemki co link podałem

Jak bedziesz miał problemy to pisz