pora na małe zmiany, zamiast moich 16-calowcyh czarnuchów pokusilem sie o mniejsze ale szersze 8-calowe Dezenty, dokładniej 8x14 oraz oponki 195/45 14 szału nie ma ale mi sie podoba to najważniejsze...
taki bonusik, pobawilem sie i załozylem szerszy dystans po 2cm na strone i dopiero Pcheła sie szeroka w barach zrobila, na drugiej focie dodatkowo przy obiążeniu 100kg i prawie max glebie
no i cos sie ruszyło, o zawieszeniu napisze jak bedzie ogarniete do konca...
ze zmian czysto kosmetycznych, tyl nabral nieco ladniejszego wygladu, zmienilem moje poszpreyowane lampiszony na standardowe zwyklasy i rzeczywisice jest o niebo lepiej oraz doszła wlepka o słusznej treści
[quote=""CHICKENovsky""]ile dales za te fele i ilu calowe, jakie laczki wrzuciles[/quote]
czytaj uwaznie a nie oglądaj tylko fotek..
[quote=""toper""]Felgi to jakies Japońce (nie krzyczcie) w rozmiarze 6,5x16" do tego najpierw byly kupione opony Yokohama 175/50/16
ktorych dluugo szukalem w rozsadnej cenie, pozniej jednak zalapalem bakcyla na "stretch" czyli kola z ladnie naciagnieta oponka
na felge i zmienilem koncepcje z baloniastcyh oponek Yokohama na znane w swiatku "naciągaczy" Nankangi w rozmiarze 165/40/16[/quote]
a cena to sprawa na pw raczej, nie wszyscy lubią sie że tak napisze "chwalić" dżentelmany nie mówią o piniądzach;p
Polówka kozak, chińska fela dawała rade ale teraz jest już tak jak powinno być, Miodzio :jester:
Dziś widziałem... Pięknie przydałoby się Panie zamiescić fotki na obecnym setupie! jechałem za tobą dziś spory kawałek po tych wertepach... i dotykałem Autko na parkingu... dla nie zaproszonych...! A i popracowałbym nad zderzakiem z Tyłu Ty pewnie wiesz o co chodzi
A i napisz Pw jak Ci się udało wjechać że tak powiem na sam koniec
Przez takie Polówki nie mam ochoty... rozstawać się z nimi ; ) Piekna jest, napewno bedzie opierał sie na twojej, dla mnie rewelacja. Do tego te felgi :victory: Lepszych nie dalo rady znalezc ; )