z tego co widze niestety oba te przewody roznia sie zakonczeniem tzn BERU maja łamane koncowki a te NGK proste. Oba te modele podejda do mojego auta ??
odświeże temat takie male pytanie kurcze bylem dzisiaj w sklepie i pytalem o swiece wlasnie NGK te PZFR5D-11 jednak koleś powiedział mi że spokojnie mogę założyć BUR6ET ( V-Line 1) szczególnie jesli mam instalację gazową bo trzeba częściej zmieniać swiece jak to jest ?? bo mówiąc szczerze to kupilem te V-1 ale zastawiam się czy nie wymienić chociaż cenowo są 2x droższe te V-34. Kolo powiedział ze te 34 są platynowe i w zasadzie przez to są droższe.
Ja też chciałem wymienić świece(tak profilaktycznie) i kupiłem te NGK BUR6ET ( V-Line 1). Okazało się że zupełnie niepotrzebnie, bo poprzedni właścicel zamontował Champion Double Paltinum, mają taką fajną cieniutką koncówkę.
Wyglądały jak "nówki" po wykręceniu a auto mam już 4 miechy. Ale cena też jest fajna, jedna kosztuje ponad 45zł.
Choziaż jak auto jest na gazie to nie wiem czy warto przepłacać.
Ok odpowiem sam sobie ;]
Wczoraj przy próbie wymiany okazało się że jednak V-Line 1 niestety nie wejdzie, większy rozmiar klucza i nie zmiesci się w obudowie. Kupilem jeszcze wieczorem w innym sklepie V Line 34 po 32 zł/szt, i wymieniłem ;]
U mnie już niestety te co były w aucie jak wyjąłem okazało się ze nie są już w pełni sprawne.