Nawigacja - Prośby o pomoc w instalacji i konfiguracji GPS

Tutaj wymieniajcie doświadczenia i wiedzę o urządzeniach NAVI/CB a także punkty POI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bonaventura
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bonaventura »

No kombajn kombajn najbardziej potrzebne mi GPS dla reszty też znajdzie się miejsce :D ale nie chce tez kupić chińszczyzny chcę mieć dobra jakość dźwięku.
"Marzenia kształtują naszą wyobraźnię"
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

Kup MFD i problem z glowy.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Bonaventura""]No kombajn kombajn najbardziej potrzebne mi GPS dla reszty też znajdzie się miejsce ale nie chce tez kupić chińszczyzny chcę mieć dobra jakość dźwięku[/quote]
To kup dobre radio CD/MP3. a navi kup za max 200zł. takie moje zdanie, które powtarzam po raz kolejny :)
Awatar użytkownika
Bonaventura
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bonaventura »

http://allegro.pl/kenwood-dnx-5220bt-i1848726578.html wcześniej miałem to cudeńko na oku :)) i jestem chętny je kupić :))
"Marzenia kształtują naszą wyobraźnię"
Awatar użytkownika
Blady81
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Blady81 »

Witam!
Mamy kogos kto wlutowałby digitaizer do mio moov m 400 ?
[size=12px]viewtopic.php?f=29&t=36759[/url]
Obrazek
s
slaweks
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: slaweks »

mam pytanie dotyczące ikony startowej do automapy jak ją zrobic albo sciągnąc a mam navi MIO digi walker model mio p550 jest to mały pocket PC miałem ją ale przy wgrywaniu nowej mapy usuneło sie a jeszcze miałem problem z dzwiekiem w mapie nie było go a na innej navi jak sprawdziłem to był wiec jesli ktos wie jak mam zrobic ta ikonke to prosze o pomoc :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""slaweks""]mam pytanie dotyczące ikony startowej do automapy jak ją zrobic albo sciągnąc a mam navi MIO digi walker model mio p550 jest to mały pocket PC miałem ją ale przy wgrywaniu nowej mapy usuneło sie a jeszcze miałem problem z dzwiekiem w mapie nie było go a na innej navi jak sprawdziłem to był wiec jesli ktos wie jak mam zrobic ta ikonke to prosze o pomoc[/quote]
w opcjach masz dodanie skrótu programu do ekranu.
ścieżka: menu --> ustawienia --> dzisiaj (Today) --> zakładka elementy i tam w menu przewijanym powinna być automapa. zaznaczasz ptaszkiem i powinno pojawić sie na ekranie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja / CB Radio”