Mam oto taki problem kupiłem moje polo w wyposarzeniu highline ale niestety z radie RCD 210 które posiada dwa głośniki z przodu i 2 tweetery.Natomiast nie wiem jak wyglada sytuacja z tyłu czy są tam pociągnięte kable czy trzeba samemu? za wszelkie informacje serdecznie dziękuje
pozdrawiam[/quote]
U mnie w 9n'ce jest taka sama sytuacja. Są przednie głośniki w drzwiach i tweetery i to było w serii. Jeśli chodzi o tył to kabli nie ma, ale to żaden problem przeciągnąć kabel, problemem jest brak mocowań na głośniki w tylnych boczkach, a wykonanie ich z MDF'u przez profesjonalną firmę zajmującą się montażem car audio kosztuje około 180zł za boczek. W takiej sytuacji proponuję rozwiązanie, które niedługo wjedzie u mnie: dwa solidne głośniki w półkę, jest to łatwiejsze do zamontowania, a i koszt dużo mniejszy:)[/quote]
No ty jestes chyba nienormalny mam auto za 68 tys i będę niszczył półkę bo szkoda mi 180 zł

To trzeba było nie skąpić i wybrać sobie lepszą wersję wyposażenia. Poza tym po jakiego grzyba głośniki z tyłu??
Próbujesz wyważyć otwarte drzwi najpierw dowiedz się co to jest car audio ,a dopiero potem zmieniaj je w aucie. Przesłuchaj kilka systemów, zdobądź jakieś doświadczenie w tej dziedzinie i dopiero zacznij wydawać kasę w tym kierunku.