czesc, Gdy otworze przednie drzwi, zaraz NA POCZĄTKU PROGU (około 5 cm od początku), na wysokości dolnego rantu drzwi mam coś jakby ziarenko piasku zatopione pod lakierem...To początek korozji czy wy w swoich polówkach tez to macie??
temat poprawiony, na przyszłość proszę zapoznać się z regulaminem i zakładać poprawnie tematy...
Kurcze, ale ja strasznie nie chce lakierowac progu...Słuchajcie....Jesli to jest korozja to z czasem to ziarenko piasku powinno sie powiększać tak? poobserwuje to miejsce przez kilka tygodni/miesięcy i zobacze, czy coś tam sie zmienia na gorsze.
Prośba...Własciciele Polo 6R sprawdźcie prosze u siebie w autach miejsce na samym początku progów( centymetr powyżej dolnego rantu drzwi ).....macie u siebie tez takie ziarenka piasku pod lakierem?
Hadek....A Ty masz fotki tej swojej rdzy na klapie? bo u mnie to jest w takim miejscu ze dobrego zdjęcia nie zrobię...jakbyś miał fotkę i mi ją udostępnił to zobaczyłbym czy u mnie wygląda tak samo jak u Ciebie:)
Gwarancja na lakier jest 3 lata, nie 10...
12 jest na perforację nadwozia. Ale rdza musi przejść na wylot od wnętrza na zewnątrz...
Do tego jeszcze specjalne przeglądy nadwozia. Ogólnie to chwyt marketingowy.