Czarna Perła na swoje 4 urodziny w moich rękach dostała prezent w postaci
- generalnego przeglądu
- wymiany rozrządu marki INA.
- regeneracji tylnich zacisków nowych klocków h. nowych tarcz. Przednich klocków.
- lakiernik też swoje zrobił tylni zderzak został wymieniony i polakierowany bo stary był roztrzaskany 3-4 raz.
- lewy przedni błotnik też wymieniony i polakierowany ze względu że nadkole już ruda minimalnie brała a po za tym też pamiętał historię z rozwalonym płotem.
- Leflektory też zostały zregenerowane kosmetykami firmy Meguiars

- I jeszcze kilka innych mniejszych lub większych usterek .
Po tych wszystkich zabiegach w końcu udało mi się pomalować zaciski na pomarańczowo. Ale to jeszcze nie wszystko moja Czarna Perła dostała też nowe felgi Dezent RE Dark 15" 6j ET44 w planie są dystanse. Marzą mi się jeszcze 3 sprawy Grill z GTI + Spojler Lotka na tylnią klapę też z GTI. Niestety Ceny są z kosmosu a na forum nie widać żeby ktoś miał do sprzedania. 3 sprawa to przyciemnione tylnie szyby jak kasa pozwoli to może nawet w tym roku a jak nie to kiedyś przyjdzie na to pora. Mechanizm podnoszenia przedniej szyby też jest do zrobienia bo w końcu znalazłem odpowiedni mechanizm tylko go założyć.
Polo w obecnym stanie.
Jeszcze Polo na starych felgach które idą do sprzedania. Oz 15" 6j et nie pamiętam teraz