Trochę ucichło przy tym moim dieslu

więc napiszę co dalej planuję, więc na początek:
- usztywnię budę i do tego posłużą mi rozpórki dedykowane do 6N2 od firmy Wiechers, zakupiłem komplet na pojazd tj. przednia górna i przednia dolna oraz tylna. Nie dość że ładnie to wygląda pod maską (przód) to i spełnia spoją rolę, mam w swoim BMW przód góra i dół także jest różnica więc i do polo pójdzie taki zestaw, oczywiście foto relacja z montażu będzie;
- coś dla wyposażenia wnętrza to jak tylko Baton ogarnie daszek pod licznik GTi to montuję komplet budzików z GTI z czujnikami temperatury zewnętrznej, potem podstopnica koło pedałów będzie identyczny model jak nakładki na pedały, czerwone pasy jednak wrzucę bo nie mogę znaleźć czarnych z czerwoną lamówką, zastanawiałem się też na czerwonymi boczkami tylko nie wiem czy to będzie zbytnio pasowało co środka Recaro (tu proszę o opinie z Waszej strony), czekam też za gałką GTi i ręcznym w skórze bo tego mi od dawna brakuje.
Co myślicie o tych modach, co ewentualnie nie montować lub coś zmienić? Miło by było za szczere opinie / porady itp.