[quote=""Adrian_Malbork""]Karol.. nie obraź się ale panikujesz.. zatrzymałeś się równo z drzewem.. Nawet jak byś w nie trafił to z prędkością 5km/h

A Ty mówiłeś, że byś się zabił na tym drzewie

[/quote]
Adrian zdjęcia masz robione od drugiej strony gdzie było więcej miejsca i było jak podjechać wyciągarką, drzewo poszło bokiem od lewej strony po stronie kierowcy gdzie zebrałem po drodze znak i krzaki. Samo zdjęcie masz robione już na samym końcu jak samochód wisiał prawie na drodze i było coś widać wcześniej leżał na grząskim i było ciemno jak w dupie.
[quote=""Adrian_Malbork""]Coś tam wiadomo po dzisiejszym dniu ?[/quote]
Wiem tylko tyle, że jak zdecyduje się zabrać kasę i nie robić tego to odgrażają się z warsztatu obciążeniem za auto zastępcze i 120 netto za przygotowanie do oględzin. Z samego PZU info brak i chyba jutro sobie sam do nich zadzwonię i dowiem jak to wygląda mając kosztorys i numer szkody.
Dodatkowo udało mi się ustalić po kilku telefonach zarządcę drogi i z Pauliną do końca udało się skleić wniosek o odszkodowanie i mam już większość papierów. Jutro tylko po notatkę do Pszczółek i wywołać zdjęcia i można składać papiery w zarządzie dróg wojewódzkich.
[quote=""kolo""]słuchaj nie martw się że Pola pójdzie na złom jak bedzie trzeba bo jak dobrze to rozegrasz to kupisz sobie coś lepszego

[/quote]
Wiem, że mogę kupić coś lepszego i gdyby to była stara 6N to bym się z tego nawet cieszył tu w cholerę lubiłem to auto i boli, może dlatego że jeszcze za tym poszła druga historia i wszystko się zsumowało w czasie co już wcześniej mówiłem.