No i nie wiem jakie koło mam kupic. Tym bardziej ze chce go conajmniej -40 połozyc a moze i -60 a czesto zdarza mi sie jezdzic kompletem. Chociaz mogl bym sie ograniczyc do 4 osob
No Ciężko jest Coś zadecydować na Ten temat sam mam dylematy bo myślę o zmianie kół i moje zdanie jest takie że jak Duże koła to talerze a jak małe to rancik . Każdy ma swój gust Mi się np podobają ATS Classic 13' drobny naciąg myślę że głupim pomysłem nie jest
Felg jest cała masa, w przeróżnych cenach. Na forum sporo tematów o tym, jakie pasują, które lepsze, które ładniejsze itp. Popatrz po projektach ludzi i oceniaj które Ci się podobają. Każdy woli co innego.
Każdy Jeździ Jak lubi Oponki 45 nie na każdą kieszeń przy założeniu 50 albo 55 w 86c2f na serii przy lekkim obciążeniu już miałem krucho na polskich drogach .
[quote=""keinan""]Witam, chciałbym się dowiedzieć czy do mojej polóweczki 6n wejdą takie felusie:[/quote]
Wejść wejdą, o ile nie założysz jakiegoś balona na to. Fabrycznie było 195/45 na tym, ale możesz poszukać np 165/45 i zrobi się ładny naciąg (tylko, jeżeli masz mocno obniżone auto).