witam potrzebuje numer czujnika abs prawa strona tylna z hamulcami tarczowymi. takie pytanko czy jest roznica miedzy czujnikami w polo a ibizie gti bo belke mam wlasnie z ibizy?
[quote=""jakubu91""]witam potrzebuje numer czujnika abs prawa strona tylna z hamulcami tarczowymi. takie pytanko czy jest roznica miedzy czujnikami w polo a ibizie gti bo belke mam wlasnie z ibizy?[/quote]
6N0 927 807A czujnik obrotów tył - w ASO 451,95zł /szt.
Dla Seata jest taki sam numer części. A w żadnym z przypadków nie ma podziału na GTI i "normalne" auta. Także będzie pasował.
Witam, chcę zamówić sobie szczęki hamulcowe tylne marki Bosch (jako że pracuję w tej firmie, mam zniżki na części), niestety jest kilka opcji i nie wiem które najlepiej wybrać. Miałbym prośbę do osób które znają się na rzeczy, czy ktoś mógłby mi doradzić które wybrać i podać nr katalogowy części Boscha z tego katalogu online http://www.bosch-automotive-catalog.com ... ation=true
Witam wszystkich
Mam ogromną prośbę bo wycieka mi olej przy uruchomionym silniku i wygląda na to że sprawcą jest uszczelka pod obudową filtra.
Potrzebuję i proszę o numer katalogowy uszczelki pomiędzy uchwytem obudowy filtra oleju a blokiem
jest to VW POLO (9N_) 1.2 12V (64KM) z 2003r.
1J0 853 601A - znaczek VW do samochodów z zamkniętym zamocowaniem na znak firmy (63,79zł)
3B0 853 601 - znaczek VW do samochodów z zamkniętym zamocowaniem na znak firmy (118,36zł)
Różnią się tylko początkiem. ten z początkiem 1J0 opisany jest jako dla bundeswehra; edycja sport.
[quote=""el nińo""]witam,potrzebuję silniczek szyby elektr. drzwi lewych (polo 3d 6N), proszę o numer i cenę w aso, z góry dziękuje [/quote]
W zależności od nr nadwozia:
6K3 959 802E - 982,49zł
lub
6N3 998 801B - 1193,68zł