na kanale bez tłumika trochę daje jak ursus kurka polatał by takim z niecierpliwością czekam na poskładanie do kupy i oczywiście przynajmniej krótką rundkę na Ogólnopolskim
o to tutaj jest ta V5 w 6n. Przyznam się, że wydawało mi się to ciężką opcją do polo ze względu na wysokość słupka. No chyba że nie zglebisz auta na pewno fajnie będzie to jeździło. Szkoda ze nie AQN faktycznie bo różnica w dźwięku i w mocy jest bardzo odczuwalna. No i po paru jazdach mocy Ci braknie i lipa już nie nadrobisz bez kolejnego swapa. Graty za swapa, ale co do wyglądu auta to ogólnie nie chcę się wypowiadać
Jesteśmy na finiszu, tylko pospawać układ wydechowy i złożyć przód........są już założone nowiusieńkie sportowe amorki i sprężyny, koła: CZARNE felgi MOMO 16-tki,7,5j z oponkami 195/45. tylko za mało czasu na robotę przy aucie, wiadomo dom, praca i potem garaż
Nowaczek087 i ja nie należymy do ludzi którzy kopiują projekty i podniecają się lakierem i pucowaniem feli Więc zawsze będziemy mieli projekty które są inne niż pucowane samochodziki. Każdy ma swój styl. A to jest NASZ
oto fotki na szybko robione bo jak na razie musiałem się Nią nacieszyć przed sesją
silnik wsadzony maska się zamyka wszystko tak jak być powinno :yahoo: