[quote=""dubble""]Mam pytanie, czy wie ktoś jak zwiększyć ilość przejechanych godzin w pamięci sumarycznej nr 2 w MFA. U mnie pamięć kasuje się automatycznie po 20 godzinach jazdy, a w instrukcji wyczytałem, że może się kasować po 100 godzinach lub 2 tys. km albo 10 tys km. 20 godzin to dla mnie trochę mało i dlatego chciałby zwiększyć tą wartość.[/quote]
Właśnie trafiłem na ten post szukając wyjaśnienia problemu samoistnego resetu, a przyznam, że nie pomyślałem o 20 godz., które najpewniej minęły. Przed chwilą dzwoniłem do serwisu i powiedzieli, że jeszcze tego nie zmieniali i muszą zobaczyć po podpięciu auta (salon Autospecial Kraków). Na razie nie mam czasu się z nimi umówić, a terminy mają około tygodniowe (choć to powinni robić bez mała na poczekaniu). Twój post mnie uspokoił, bo myślałem, że coś mam nie tak z komputerem, tyle dziwnego, że tylko licznik 2 ulegał samoskasowaniu

Jak coś będę wiedział, to napiszę, choć zapewne nie nastąpi to prędko, tylko "przy okazji" jakiejś wizyty w salonie.