Witam
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Przyznam, że nie mogę znaleźć tego czujnika stąd moje (mam nadzieję, że nie idiotyczne) pytanie czy jest on zamienny z czujnikiem 6QO 423 445?
Ponieważ mój komp odmówił posłuszeństwa, nie mam dostępu do większości rzeczy które mi pomagały.
Pacjent Passat b5 modelowo 2000, 1.9 TDI AJM
Potrzebuję informacji czy między pompką spryskiwacza a zbiorniczkiem jest jakaś uszczelka/oring??
Jeżeli jest to jaki ma numer.
[quote=""czaja""]Ponieważ mój komp odmówił posłuszeństwa, nie mam dostępu do większości rzeczy które mi pomagały.
Pacjent Passat b5 modelowo 2000, 1.9 TDI AJM
Potrzebuję informacji czy między pompką spryskiwacza a zbiorniczkiem jest jakaś uszczelka/oring??
Jeżeli jest to jaki ma numer.[/quote]
443955465 2.69 zł w ASO
Witam. Potrzebuję pomocy w określeniu nr seryjnego silniczka do klapy nagrzewnicy(regulacji temperatury) w Polo 9N 2003 rok, 1,2 12V 5 drzwi z tzw. klimatykiem. Ktoś go kiedyś wymontował i teraz nie wiem jaki powinien być. A jak już się dowiedziałem jest kilka rodzajów silniczków. Nr VIN: WVWZZZ9NZ3D075128.
Witam
Potrzebuję nr katalogowy wentylatorów na chłodnicę wraz ze "stelażem" do którego są przymocowane
Obecnie mam jeden a na 100% powinny być dwa, w ASO we Wroc nie chcieli podać nr części tylko ceny tych wentyli
odpowiednio duży - 1600zł, mniejszy - 1360 zł, "stelaż" 280 zł
Słyszałem że są różne wtyczki, biegi itp. Na alledrogo są bez wyszczególnienia na poszczególne modele..
nr VIN polówki: WVWZZZ9NZ7Y096928
Potrzebuję numer katalogowy mechanizmu opuszczania szyby elektrycznej ( strona prawa - pasażera ) w wersji komfort do VW Polo Variant 2001, za podanie ceny mechanizmu także będę wdzięczny.