Dzięki za opinie
znaczki raczej będą jasne tylko muszę dokupić na tylną klapę ori, z wnęk różowych już też zrezygnowałam bo będzie za słodko i za dużo różu
Cały czas plan jest taki żeby auto było jedyne w swoim rodzaju a nie tak jak większość- stąd też pomysł na hello kitty i te koło
[quote=""Kuba""]Fajna nietypowa felga jednak mi się wydaje,że czegoś w tym całym pomyśle na polo brakuje żeby to wszystko dobrze zgrać
Ja widzę to auto w z ori lampami tył i przód, i bez tej plamy naklejek na drzwiach (wiem,ze bardzo je lubisz ) Wszystko jest w bardzo ciemnej tonacji kolorów.[/quote]
Sticker nie zostaje na zawsze ale nie będę pisała o planach bo zazwyczaj wtedy nie udaje mi się ich wprowadzić w życie

. Czyli z ori lampami będzie wyglądało lepiej? Mi się z kolei nie widzą do różowych felg pomarańczowe kierunki

Ciemny jest tylko front z racji reflektorów ale można wyliczyć ile aut jeździ na in.pro
Jestem zdania, że trzeba wszystkiego spróbować i sticker był eksperymentem zakrywającym rudą

Pamiętacie pierwszą wersję auta ko zack'a z czarną maską? Nie od razu Rzym zbudowano a więc powoli do przodu
Nie porywam się z motyką na księżyc i nie biorę się za rzeczy których sama w garażu nie ogarnę bądź które będą generowały dodatkowe koszta (mandaty bądź zabrany dowód rejestracyjny)
Cieszę się, że każdy z was wyraził opinię i pewnie zastanowię się nad tym czy nie macie racji ale pewne rzeczy dyskusji nie podlegają
[quote=""Borek""]Natalio, zbłądziłaś, nawet nie wiesz jak bardzo :crazy: Hell O Kitty
https://www.youtube.com/watch?v=qMFCq3ynyOg[/quote]
ooo matkoo nie wiedziałam, że aż tak

hehe dobrze ze mam tylko sticker w aucie

a nie pomalowany pokój w hello kitty