Czarno-Czerwone V5 - rozwalone :(

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Ja pierdziu :shock: ważne że cały wyszedł, bo samochód poskładacie na bank. Szkoda tylko, że tyle pracy poszło na marne przez jakiegoś idiotę :angry2: a strata auta boli jak uj wiem bo sam przerabiałem parę miechów temu więc współczuję :( jak silnik przetrwał to kupić budę i ogień znów ;) Powodzenia i zdrowia przede wszystkim :piwo:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

Zdrowie najważniejsze, jak to powiedział policjant-dobrze ze miał zapięte pasy, bo wylądowałby na tej ścianie a wtedy.......... ahhh.... projekt zawsze można odbudować albo myśleć o nowym innym projekcie. DAMY radę.
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

Ja pie.... Całe szczęście że żyje i jest cały.
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""niuniek84""]Zdrowie najważniejsze, jak to powiedział policjant-dobrze ze miał zapięte pasy, bo wylądowałby na tej ścianie a wtedy..........[/quote]
Lepiej nie myśleć co by było..., bo wiadomo 6Nka to nie jest jakieś duże auto do tego pewnie prędkość też była bo wiadomo jak masz moc pod pedałem to korci by depnąć czasem na prostej. Jak to się stało jakiś koleś wyskoczył mu na pas pod koła ??
[quote=""niuniek84""]projekt zawsze można odbudować albo myśleć o nowym innym projekcie. DAMY radę.[/quote]
Dacie dacie, bo wiele sami ogarniacie bez pomocy no i teraz jakąś wiedzę macie już po zbudowaniu tego. Jak silnik cały to kupić budę i przekładać, bo tej to raczej nie ma sensu reanimować tylko wydłubać co się da i pociąć :(
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

To się nie doczekaliśmy filmiku jak to chodzi .. ;/

Dobrze, że cały i zdrowy. To jest najważniejsze ...
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Dobrze że akurat jechał normalnie...........bez ciśnięcia tym bolidem :P

filmik to nie jeden się nakręci ;D Tomek już myśli o kolejnym projekcie..........nic go nie powstrzyma :)

Dziś dokładniej obejrzeliśmy auto i odpaliliśmy silnik :) to dobrze. Jak Tomek tylko dojdzie do siebie to będziemy rozbierać polo i albo pójdzie na części, albo do innego auta :)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Coś czuje że silnik wyląduje w szarej Polówce :grin: Szkoda projektu,bo naprawdę był ciekawy,nawet pomimo małych detali wizualnych które mi się nie widziały. Mam nadzieję że następny będzie jeszcze lepszy,życzę Wam tego z całego serca! :) :good:
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Tak wgl. to piec jakoś szczególnie został naruszony ?
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Kurna, jakbym debila dorwał, to bym łeb ukręcił... Człowiek dmucha, chucha, a tu taki strzał :( Dobrze, że Tomek cały. Budy szkoda, ale to tylko kawałek blachy, a znając Was, nowy projekt już jest w głowach :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
nowaczek087
Początkujący
Początkujący

Post autor: nowaczek087 »

jak na razie dochodze do siebie bo troche sie poobijałem no ale wiadomo szkoda projektu choc cale szczescie ze zyje bo mogło byc inaczej gdyby np nie pasy......
ale nowe pomysly juz sie pojawiaja takze bedziemy za jakis czas moze cos dzialac lecz jak na razie odboj....

dzieki za wsparcie, pozdrawiam
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

PO wstępnych oględzinach serducho jest oki :) ale to się okaże po wyciągnięciu silnika.................nie powiemy ale już jest wizja gdzie to wsadzimy :D
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""niuniek84""]
ZBUDUJEMY KOLEJNY PROJEKT.
[/quote]

to mi się w zapaleńcach motoryzacyjnych najbardziej podoba :D

albo grubo albo wcale :grin: :vinsent:

kastę 6N kupicie za grosze, serducho się przełoży i będzie nowe wozidło :assasin:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”