[quote=""hadek""][quote=""woolfik""]duje "zdjęcie" podwójnego ryglowania, tj. możesz wtedy otworzyć drzwi od wewnątrz. Więc wygląda, jakby niemożliwe było całkowite otwarcie zamków za jednym razem.[/quote]
trochę oftopowo: to ile razy mam klikać aby skutecznie zamknąć samochód przed złodziejem - jeden raz czy 2?[/quote]
Jak zamykasz jednym nacisnięciem to zamyka się z ryglowaniem zamka. Nie da się go otworzyć od środka - tak więc mamy więzienie dla kogoś

Jak naciśniemy kolejny raz to samochód pozostanie otwarty ale da się go otworzyć od środka.[quote=""embargo""]Od pewnego czasu mam narastający problem z centralnym zamkiem (najprawdopodobniej jest on dokładany na co wskazuje dodatkowa dioda przy słupku A (idiotyzm po co dwie diody od centralnego?),[/quote]Dokładany to masz alarm a nie centralny. Dioda na drzwiach jest od ryglowania zamka, nie od alarmu. [quote=""embargo""] oraz fakt że przy pilocie 3 przyciskowym otwieranie klapy nie działa)[/quote]To okaturat plus bo to głupia funkcja. Dzięki niej można zatrzasnąć sobie kluczyki w bagażniku. Ja mam, działa mi i nigdy się nie przydało.
Ogólnie ja bym zaczął od wymiany baterii w pilocie.