Co tydzień się dzieje. Jak nikt nic nie pisze, a nie ma oberwania chmury, to śmiało wbijaj ;]
Ostatnio na ten przykład był gość polówką z bodykitem zmieniającym ją w SL55 AMG, tylko nie mógł coś odpalić ;]
Dzieje się, dzieje zawsze A jak nie jesteś pewien to pisz na forum, pewnie i tak zawsze dostaniesz odpowiedź, że się spotykamy.
A co do tego gościa... Nie chciałabym go spotkać ponownie, jak dla mnie podejrzany typ.
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Może rozważymy sprawę przeniesienia spotkań zimowych w inne miejsce, pewnym osobom znane jest ustronne i w miarę ciepłe na terenie CH Bonarka na niebieskim parkingu? Jakieś opinie na ten temat?
Passat Combi TDi Ex.Czarna Fabia Combi TDi Ex.Czarny Classic GLX AEX Ex.Czarne Polo 6N Open Air AEX gg.3174791
Prezes, przekonałeś mnie.
Miejscówka co prawda jest trochę problematyczna jak ktoś na niej nie był, bo się nie rzuca w oczy, ale jest sucho, ciepło i przyjemnie :oki:
Czy można rozważyć inny termin spotkań, sobotę lub wcześniejsza godzinę?
Dla tych co mają na spot ponad 80km i w poniedziałek na 7:00 niedziela godz.20:00 to temat ciężki do ogarnięcia. Ale to tylko luźna propozycja, ja tam najmniej istotna jestem
Dla mnie Moniko sobota raczej odpada, ale niedzielna pora wcześniejsza może być, w jakimś sensie jestem w stanie się dostosować Myślę że musimy coś ustalić konkretnego i wszyscy na najbliższym spotkaniu:
Passat Combi TDi Ex.Czarna Fabia Combi TDi Ex.Czarny Classic GLX AEX Ex.Czarne Polo 6N Open Air AEX gg.3174791