[quote=""Bishop""]Można spota zrobić bo akurat będziemy z Natalią na 3mieście bo mamy pół roku Także coś niech ktoś ogarnie, bo nie wiem co i jak o której, także wole się dostosować i gdzieś tam zajedziemy do was [/quote]
Gdzie i kiedy i jak już to będę chyba musiał się z kimś zabrać, bo paździerz leży w częściach na warsztacie i nie wiem czy do weekendu odżyje, bo coś grubiej się porobiło, ale o tym poza forum jak co. Miejsce to myślę, że galeria przymorze by była si, bo tam przynajmniej nie pizga na parkingu jakoś mega jak ostatnio było jak na YT na matarnii byłem to tyłka nie czułem :doh: Godzina to kwestia do dogadania, bo nie wiemy co wy tam macie za pół rocznicowe plany we 2 ustawione:)
[quote=""Bishop""]Bolus, zaczynam się strasznie bać coś Ty tam masz... Jak nie zapomnę to przywiozę Ci coś Twojego, i przy okazji jak kupiłeś jakieś padło z ost. wymienionych na spocie to wszyscy ujrzą jak działa to Twoje cudo A, no i 4 BigMack-i to dość wymagająca jesteś...[/quote]
Ja chyba się poświęcę, bo wiem gdzie parkuje na osiedlu i chyba pojadę zrobić mały rekonesans by zobaczyć wtf

bo coś czuję że będzie wesoło :crazy: