Fireman94 = 6N2 Black Pearl

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Fireman94
Początkujący
Początkujący

Post autor: Fireman94 »

[quote=""Marcin86c""]370A :shock: toż to jak do benzyny aku, aż dziw że odpalał[/quote]

w tamtym roku na zimę hulał jak głupi :) a też nie był nowy. Tylko fakt że potem w maju rozrusznik się rozsypał chyba z obciążenia spustoszył moją kieszeń :D

[quote=""gulczas783""]Dobry akumulator to podstawa ale ten co miałeś to też jestem zdziwiony, że kręcił :shock:
:arrow: Wymiana zderzaków
Dlaczego chcesz wymienić zderzaki?[/quote]

Tylny wymieniam bo jest pęknięty i belka pod nim się tak wykrzywiła że cud że dziury nie ma ...
a przód połamany i taniej wyjdzie malowanie nowego =)

[quote=""BraHOL 12""][quote=""Fireman94""]to bardzo dobrze :D ja miałem 47Ah i 370A i cele padniętą. Nie dość że mały to jeszcze cela... i jakby było mało po nocce w garage i mrozie 5 - 10 stopni już mogłem sięgać po alternatywne kluczyki to jest kable albo prostownik ... strach był do łańcuta jechać sprawy załatwiać. A teraz nie zdążę do końca kluczyka przekręcić i już pyrka :D[/quote]

Co tu dużo pisać dobry akumulator był :) :bb: , też jestem ciekawy co ty z tymi zderzakami zrobisz ;) , może wygładzenie :?:[/quote]

plan mam taki żeby kupic nie połamane i do malowania dać ale ka malować to chciałem całe auto a to wiadome że koszty. Jeszcze trochę kasy trzeba i może na zimę się pomaluje całe ... wygładzanie nie wiem ... mi się wydaje że z przodu jest na amen złamany i wgnieciony. Pozatym i tak trzeba by było go malować więc mniejszy koszt to nie połamany do malowania :)
Awatar użytkownika
gulczas783
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gulczas783 »

W sumie zderzak dostać do 6n2 nie jest trudno. U siebie też miałem popękany przedni i tylni ale jak malowałem auto to gość od razu mi je pospawał tak, że nie ma ani jednego śladu ;)
Awatar użytkownika
Fireman94
Początkujący
Początkujący

no tak ale pewnie więcej krzykną :)
Awatar użytkownika
BraHOL 12
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: BraHOL 12 »

[quote=""gulczas783""]W sumie zderzak dostać do 6n2 nie jest trudno. U siebie też miałem popękany przedni i tylni ale jak malowałem auto to gość od razu mi je pospawał tak, że nie ma ani jednego śladu ;)[/quote]

Może warto było by pospawać jak kolega radzi z tego co się orientowałem cena nie duża i w rzeszowie spawają bardzo dobrze :grin:
Może trzeba szukać w kolorze to będzie bez malowania.
ps. rozrusznik to ja też przerabiałem :crazy:
Sunshine Live Electronic Music Radio
i\'ll always remember
Awatar użytkownika
Fireman94
Początkujący
Początkujący

[quote=""BraHOL 12""]Może warto było by pospawać jak kolega radzi z tego co się orientowałem cena nie duża i w rzeszowie spawają bardzo dobrze :grin:
Może trzeba szukać w kolorze to będzie bez malowania.
ps. rozrusznik to ja też przerabiałem :crazy:[/quote]

no jakbym znalazł w kolorze to miodzio lodzio :D
ja nie przerabiałem jak jechałem do warszawy (bez przystanków) to jak potem zgasiłem to przy odpalaniu tylko cewkę było słychać i tyle.
a jak jechałem do Częstochowy to już wizyta u mechanika była nieunikniona :D a wszystko się z rozrusznika wysypało :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”