9N Nemesis, SPORA aktualizacja str. 4!

Tutaj możesz oglądnąć najładniejsze klubowe auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Moim zdaniem bez stanika na masce o niebo lepiej ;)

Obrazek
Na tym foto mi sie podoba :good:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Kurde ała z tą felą chociaż o ile felę ogarniesz to opona dostała :( Swoją drogą najs załapałem się na fotę w temacie nawet :crazy: Przejazd był dobry zwłaszcza nagrania w aucie co leciały :piwo: A i byś zapomniał dodać, że polo wyróżnienie złapało w Ślesinie hehe choć w sumie konkurencja bratobójcza była tylko w postaci Matiego :grin: Może za rok i ja znów dołączę jak się z kasą i robotą poukłada ;)
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Fakt ładnie by wyglądał na czarnym i pasował do kół nawiązanie do srebrnego ;) Rafał bierz :grin:
Awatar użytkownika
Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Nemesis »

krzychu20 bez stanika faktycznie ładnie się prezentuje, dlatego nie wiem czy to był dobry pomysł z kupnem tej BRY :P Zawsze to jednak jakaś ochrona na masce przed kamykami na czas zlotów, a ta małych odprysków już ma sporo niestety:/

MiSiEk-GDA W oponie dostał tylko rant i to w dodatku nie jakoś mocno, więc nie jest źle. Wyróżnienie faktycznie dostałem, co prawda nie było zbytnio konkurencji, ale cieszy :D
Karol, działaj z tematem ;) Do niedawna były jeszcze dwie srebrne polówki 9N w naszym gronie, teraz nie ma żadnej, zostałem sam ze starej ekipy :P

Adrian_Malbork ten grill to faktycznie fajna sprawa, ale możliwe, że przedni znaczek pójdzie w czarny mat, więc efektu by nie było. Temat jak najbardziej do przemyślenia.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Nemesis""]Karol, działaj z tematem Do niedawna były jeszcze dwie srebrne polówki 9N w naszym gronie, teraz nie ma żadnej, zostałem sam ze starej ekipy[/quote]
Wiem wiem, bo Matiego ostatnio spotkaliśmy po Night Power to co prawda zalany ale pochwalił się autem :grin: za takie pieniądze jakie za nią dostał też bym sprzedał :D Mówię zobaczymy jak będzie z pracą, którą teraz dostałem jak się ułoży to wracam do żywych i będzie kolejny okularnik ;)
[quote=""Nemesis""]Adrian_Malbork ten grill to faktycznie fajna sprawa, ale możliwe, że przedni znaczek pójdzie w czarny mat, więc efektu by nie było. Temat jak najbardziej do przemyślenia.[/quote]
Nie wiem czy przód zrobi się jakiś smętny jak poleci w czarno to to zginie chyba że taki plan jest ;) zawsze można pomyśleć nad virtualem z tym grillem będzie łatwiej do przemyślenia temat ;)
Awatar użytkownika
Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Virtuala nie trzeba, na necie jest pełno czarnych polówek z takim grillem :)
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""Nemesis""]krzychu20 bez stanika faktycznie ładnie się prezentuje, dlatego nie wiem czy to był dobry pomysł z kupnem tej BRY Zawsze to jednak jakaś ochrona na masce przed kamykami na czas zlotów, a ta małych odprysków już ma sporo niestety:/[/quote]

Czy taka ochrona to nie wiem :roll:
Wiele osób które miały brę na masce i z którymi rozmawiałem, twierdzili, że rysuje maskę :?
A na zloty rób jak np Paffcio oklejaj taśmą maskę i zderzak :grin:
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

białe dodatki, felgi poler i czarny grill? Myślę, że ten w chromie będzie dużo dawał ;)
zawsze możesz go pogonić na allegro.. nie wiem czemu tego z tablicy nikt nie bierze (Moze juz nie ma) ale na allegro dawałem 270zł do FUN'a ciotki..
I nikt nie chcial go taniej pogonić, bo były jakieś 3 w przeciągu miesiąca.
Obrazek
L
LeMaNeK
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: LeMaNeK »

Halo a tu coś się dzieje ??
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

lekko się zmieni front ;> podobno negocjacje trwają :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Negocjacje udane. Do tego jest kilka rzeczy do ogarnięcia. Powoli już zaczynam coś działać na kolejny sezon :)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

Ale votex by tu pięknie wyglądał :grin: mam cały komplet na 9N i szkoda by się zmarnował a tu leżał by idealnie :oki:
Awatar użytkownika
Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Wiele razy się zastanawiałem nad twoim VOTEXem, ale jednak nie ma na razie na niego kasy.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

[quote=""Nemesis""]Wiele razy się zastanawiałem nad twoim VOTEXem, ale jednak nie ma na razie na niego kasy.[/quote]

To tylko kwestia dogadania, przecież nie trzeba odrazu się wypłukać, ratalnie też można ;) Jak zależy Ci na tym to dawaj info na PW.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty zaawansowane”