W ostatnim czasie przybył tapicer założył nową czarną podsufitówkę.Powciskałem tylne szyby,pozakładałem klamki.Częściowo wygłuszona podłoga.Maty z włókien na drzwi.błotniki i bałagażnik w fabrycznych miejscach.Nowe mechanizmy szyb..Poprawione uszczelki w trójkątach przednich.Martwią mnie rysy małe i nieco większe na szybach i szukam sposobu na nie.Jest trochę problem z dostaniem wszelakich spinek...
Szczerze mówiąc zbyt wiele rzeczy nie porobiłem miałem trochę innych tematów na głowie..Ogarnięta częściowo elektryka,wykładziny leżą,daszki,plastiki rączki itp.Góra silnika zrobiona,dół u mechanika.Felgi u tokarza c by zmienić troszku ich wygląd.i to na tyle jak narazie
Naprawdę zderzaków nie będzie:)auto usiądzie to zupełnie inaczej będzie to wyglądać.,co do wygłuszeń jeżeli masz na myśli drzwi są to maty z włokieliną bardzo elastyczne.nie tanie 50x50 ok 60zł szt.W ostatnim czasie nabyłem el.szyby od jetty mk2 do przodu oryg.Roboty z tym autem aby to wyglądało jest więcej niż przypuszczałem...