[6N/6N2/variant/classic] Wszystko o: dołożenie klimatyzacji

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Witam ! Potrzebuję jak najszybciej nr łapy do,której montuje sie sprężarkę klimy do silnika SDI lub D . Pomorze ktoś w tej sprawie ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jabolek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę
Kontakt:

Post autor: Jabolek »

[quote=""Kuba""]Witam ! Potrzebuję jak najszybciej nr łapy do,której montuje sie sprężarkę klimy do silnika SDI lub D . Pomorze ktoś w tej sprawie ?[/quote]
jeśli chodzi o to to proszę:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Jak pasuje do SDI I D i pasuje pod klimatyzację to widocznie jest ten uchwyt a,że ja wcale go nie mam to potym zdjęciu zaufam,że to taki .
Obrazek
k
kryst16
Newbie
Newbie

Post autor: kryst16 »

Witam... Czy montując klimatyzacje manualną do POLO 1.0 99rok muszę wymieniać chłodnice silnika na większą?? Trzeba dokładać dodatkowy wentylator?? Wymieniać alternator czy wystarczy łapa i dołożenie sprężarki? Gdyż w sieci znalazłem różne informacje. Proszę o pomoc.
M
MICHAL
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: MICHAL »

Witam. Czy klima z 6n lub 6n2 1.4 podejdzie0do varianta TDI ALH? Nagrzewnica pasuje,ale jak sie maja dlugosci przewodow chlodnica-nagrzewnica-sprezarka. Chodzi mi o to ze variant/classic maja dluzsza komore sinika.
Awatar użytkownika
sebeq
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: sebeq »

witam
mam wszystko do klimy ale chodzi oto czy wystarczy tylko podłączyc sterownik wentylatora do osuszacza czy gdzies dalej w desce,mam foto podglądowe ale nie wiem gdzie co idzie :blush2: pomoże ktos mi :boredom:
[size=12px]http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19398[/url]
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ chłodzenia + klimatyzacja/ogrzewanie”