Koniec kropka. Wszelkie zażalenia i pretensje proszę kierować do mnie.
Pilnować dzisiaj rezerwacji. Jest mała ilość domków 4os. do dyspozycji i inaczej nie da się tego zrobić. Każdy musi mieć możliwość rezerwacji.
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
[quote=""Damian2f""]Z tego co widziałem to wszystkie pokoje są już pozajmowane. JAkbym sie wybierał bo bym w aucie spał chyba.[/quote]
nie ma opcji spania w aucie, namiotach na terenie osrodka. musial bnys gdzies w licheniu miejscowke znaleźć
[quote=""korzenio""][quote=""Damian2f""]Z tego co widziałem to wszystkie pokoje są już pozajmowane. JAkbym sie wybierał bo bym w aucie spał chyba.[/quote]
nie ma opcji spania w aucie, namiotach na terenie osrodka. musial bnys gdzies w licheniu miejscowke znaleźć [/quote]
Na miejsca poczekajcie po zaliczkach, pewnie będzie kilka wolnych jak co roku
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
[quote=""bolus1""]gadasz głupoty, wszystko można ugadać![/quote]
nie tutaj
ośrodek stawia jasne warunki
[quote=""KoStEk""] pewnie będzie kilka wolnych jak co roku[/quote]
to na pewno
btw. Gdzie się spotykamy wszyscy później ? KFC, McD na A1 ? Kto z kim jedzie... ? Dogadywać się a nie że ktoś się znowu obudzi z ręką w nocniku.
Z tego co wiem to Lemanek + Kostek, więc już full. Gazy też mają full i Bishopy również. Jeszcze nie wiemy jak się zapakujemy ale ok :lol: