Polo by Pietak

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

l
lysy705
Początkujący
Początkujący

Post autor: lysy705 »

dla mnie tez rewelacja:) prezentuje sie tyl jak ta lala:D,alu tez super:) mam takie same:D
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Pietak »

Zastanawiam sie nad pomalowaniem felg.. Chodzi mi po glowie bialy srodek i wypolerowany Rant tych felg co sa na zdjeciach.. Ma ktos moze jakis inny pomysl i ktos sie zajmuje moze tym co moglby to zobrazowac? :blush2:
Awatar użytkownika
Czołg GT
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Czołg GT »

Poproś w innym dziale z VT, inne dokładniejsze foto z boku i wuala.

Ale dla mnie biały środek będzie nudny 70% tych felg widzę tak zrobione, reszta w orginale.

Lusterka w kolor by się przydały ale pewny na 100% nie jestem czy nie są :blush2:

A tak po za tym ładna, aha ramki tablic za jasne :blind:
[size=12px]viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]
Awatar użytkownika
ZajceV
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ZajceV »

Bardzlo ladne polo :) powodzenia w modach :)
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Czołg GT""]Poproś w innym dziale z VT, inne dokładniejsze foto z boku i wuala.

Ale dla mnie biały środek będzie nudny 70% tych felg widzę tak zrobione, reszta w orginale.

Lusterka w kolor by się przydały ale pewny na 100% nie jestem czy nie są :blush2:

A tak po za tym ładna, aha ramki tablic za jasne :blind:[/quote]

Dzieki za rade, wlasnie napisalem dzis na VT. Nie mialem jak odp bo bylem za granica ;) Hmmm.. Wlasnie nie wiem jak by tu wykombinowac zeby bylo zaje***** :P A lustereczka sa w kolor samochodu ;);) Ramki Poleca calkiem:) Z przodu nie ma a z tylu.. Kwestia czasu:P

[quote=""ZajceV""]Bardzlo ladne polo :) powodzenia w modach :)[/quote]

Dzieki bardzo :)
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

Mysle nad obnizeniem polowki 40/40.. To chyba nie jest tak duzo a lepiej wyglada :) Tylko kompletnie nie mam pojecia nic o tym.. :banghead: Moze ktos moglby mi nakreslic to albo by pomogl z okolic slaska? :) Bylbym mega wdzieczny :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

skąd jestes ? ja jestem ze slaska jezeli chodzi o -4 mozesz wpakowac same sprezyny ,bądz kita ja bymbyl za tym drugim przynajmniej amory nie padna szybko
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""marcc_Jr""]skąd jestes ? ja jestem ze slaska jezeli chodzi o -4 mozesz wpakowac same sprezyny ,bądz kita ja bymbyl za tym drugim przynajmniej amory nie padna szybko[/quote]

Ja jestem z Katowic ;) Hmm a ile kit caly kosztuje ? Orientujesz sie? Bo wlasnie tak czyalem o tym ze same sprezyny wystarcza.. Tylko nie wiem co o tym sadzic. Jak sie to zda i bedzie spoko to czemu nie :)
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gumol23 »

[quote=""Pietak""][quote=""marcc_Jr""]skąd jestes ? ja jestem ze slaska jezeli chodzi o -4 mozesz wpakowac same sprezyny ,bądz kita ja bymbyl za tym drugim przynajmniej amory nie padna szybko[/quote]

Ja jestem z Katowic ;) Hmm a ile kit caly kosztuje ? Orientujesz sie? Bo wlasnie tak czyalem o tym ze same sprezyny wystarcza.. Tylko nie wiem co o tym sadzic. Jak sie to zda i bedzie spoko to czemu nie :)[/quote]

Ja jestem z bytomia i mam kit fk automotiv w bardzo dobrym stanie i chce go sprzedać by kupić gwende napisz mi na pw zostaw jakiś numer to się ustawimy na weekend bo bede w katowiach okolice sylesi
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

Jak chcesz obnizac tylko -40/40 to kup sprezyny. Kit bym bral na glebe -60, a w przyszlosci bedziesz mogl zainwestowac w gwint, wtedy masz regulacje, duzo wygodniej :)
Biale felgi swietnie pasują do koloru budy ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""adik300i""]Jak chcesz obnizac tylko -40/40 to kup sprezyny. Kit bym bral na glebe -60, a w przyszlosci bedziesz mogl zainwestowac w gwint, wtedy masz regulacje, duzo wygodniej :)
Biale felgi swietnie pasują do koloru budy ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka[/quote]

Dzieki Adik :) Tak wlasnie chyba zrobie, Tylko myslisz bialy w macie czy zpolyskiem ? Ew. perelka? ;) Bo mialem pomalowane felgi w bialym macie, ale stalowki.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

pakuj zolte albo biale ale najpierw zbieraj na gwinta bo kolorowe felgi do -4 beda komicznie wygladac
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

Wedlug mnie z polyskiem wyglada dobrze :ok:
Ale to kwestia gustu, rób tak aby Tobie sie podobało ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”