qK. chłopie skąd Ty te mądrości bierzesz nie wiem ale podobają mi się !
Zajeb**** tyłek, ale te naklejki out, znaczek na czarno i krótki bat anteny
Wg mnie wycieraczka powinna wylecieć jeśli w planach jest spojler jeśli nie to niech wycieraczka zostanie bo będzie za goło z tyłu... to tak samo jak masz dupę w stringach i bez... no czegoś jednak do pełni szczęścia brakuje... niby kawał sznura, a robi robotę :blush2:
korzenio dokładkę czymś traktowałeś, czy taką ładną udało Ci się wyrwać?
[quote=""Jacoo""](...) to tak samo jak masz dupę w stringach i bez... no czegoś jednak do pełni szczęścia brakuje... niby kawał sznura, a robi robotę :blush2: [/quote]
Teraz Ty mnie zabiłeś swoimi mądrościami :piwo: Buahahahahahahahhahaahha
Polo 6N by qK. Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Więc tak , wycieraczka zostaje bo jak QK mowił jest to daily... nie planuje żadnych lotek, bo klapa jest z przetłoczeniem i nie czuje potrzeby posiadania lotki
Wlepy wylecą w najbliższy weekend, znaczek prysnę.
@JAcoo
Dokładkę kupiłem od El ninio. On miał polo na r17, więc nie orał ją asfaltu Co do anteny to wpadnie krótsza, ale na razie ważniejsze rzeczy są
Polo poskładane
Wpadły felgi z dystansami 25mm na przod 35mm na tył. Tył musze stoczyc o jakies 4mm zeby lepiej siadlo ( +zaklepanie blotnikow)
Przód miał pójsc nizej, ale w sumie sa dwa problemy 1szy to trące nadkola ( do zrobienia na syzbko) drugi to odboje w gwincie, trzeba je wyjac bo nizej nie pojdzie narazie nie ma na to czasu.
Fotki wnetrza zapodam jak posprzątam
Ogolnie rzecz biorąc jest nizej niz w zeszlym roku , ale nie ma monstrualnej dokladki.
Pany , mocną rozkmine mam ( przepraszam ze nie edytuje postu ale chce podbic temat) Zderzak w takiej opcji ? czy lepiej tylko wygladzic rejke ? ( oczywiscie halogenow nie bedzie w tej opcji , chyba ze znajde jakis myk zeby zostaly)
korzeń Tobie ma się to podobać robisz auto pod siebie. Według mnie ciekawe rozwiązanie. Myślę, że nawet gdybyś zostawił halogeny, to i tak dobrze by wyglądało.
Pytanie: jaki masz patent na montaż rejki ;P..?
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
[quote=""KoStEk""]korzeń Tobie ma się to podobać robisz auto pod siebie. Według mnie ciekawe rozwiązanie. Myślę, że nawet gdybyś zostawił halogeny, to i tak dobrze by wyglądało.
Pytanie: jaki masz patent na montaż rejki ;P..?[/quote]