Znowu kilka kroków naprzód. zaklejony otwór w podłodze przez który dostawała się woda do środka, no i podłączone halogeny z przodu, świecą jak trza. :yahoo:
Właśnie tu mam dwie opcje Adrianie i suma sumarum nie wiem na którą się zdecydować - czy kupić ori Gofrową, czy inwestować w Vento front? :niewiem: Bo w zasadzie cały czas się gryzę, którą opcję wybrać. :scratch:
Jedynie mały minus w tym, że ten VF co mogę mieć, ma grill nowszego typu, ale z tego co się orientuję, to nowy i stary są p&p nie? No i wskoczyła dokładka od GTI.
Ostatnia fotka byłaby fajna, gdyby jakość była lepsza no i trochę ciemno. :commando:
EDIT: Udało mi się cyknąć te ujęcia w lepszej jakości.
Marcinie spokojnie, jak na wojnie. :oki: Takiego już kupiłem, jeśli się uda, to wpadną odnowione alu z prawie nowymi oponami, na dniach będę wiedział. Tylko nazwy Ci nie powiem, bo szczerze mówiąc nie wiem nawet jak one się nazywają. :scratch:
Nie ma się co czepiać bo auto o wiele lepsze od nissana Wiadomo powoli do przodu, a jak tu obserwuję to coś się małymi krokami ale dzieje. Jak wpadną alu na lato to zimówki w letnim okresie może odnowić i nie będą mu dekle potrzebne
Dokładnie Karolu! Dzięki za miłe słowa. i faktycznie tak zrobię jak kupię alu, to odnowie stal. powiedz mi jeszcze Misiek, gdzie w Gdańsku kupowałeś ten zapach bubble gum? Bo jutro będę w Gdańsku właśnie, więc od razu bym kupił.