[quote=""pawel1342""]Witam nie dawno zakupilem 9n3 niestety nie posiadało ono radia, przelozylem swojego jvc z 6n2 plus zakupilem adapter do podłączenia ale niestety wizualne nie pasuje, więc przymierzam sie do kupna rcd310 i czy ono idealnie wejdzie w miesce czy trzeba będzie coś majstrowac/docinac/wycinać/[/quote]
rcd-310 chyba nie będzie pasować w polówce to jest montowane ale do 6R,w 9n3 jest kwadrat i boki są kąty sa ''ostre'' a w 310 jest zaokrąglone jeżeli się myle proszę mnie poprawić i zapewne mocowanie będzie inne bo w rcd-200 są 4 wejścia na klucz żeby wyjąć radio,ja tez kupowałem radio bo u mnie ktoś chamsko wytragał i obciął kable jak leci więc musiałem tez dokupić kabel i poprzerabiać pare rzeczy ,tylko informuje że rcd-200
nie ma wyjścia na wzmacniacz ,(ale da rade zrobić ja już mam) mi to wszystko zrobił elektryk tak że smiga ładnie wszystko , jeszcze jedno radio kupione na allegro nie ma tak mocnego oświetlenia jak konsola u mnie w polówce niby nie widać różnicy ale sprawne oko wyłapie to ciekawe jak będzie u was

-----RCD 200

-----RCD 310