[quote=""WojtekPolo""]co do grupy z ŁDZ ! W którym miejscu na Tesco ?[/quote]
Jeśli wjedziesz od strony Pojezierskiej zauważysz Naszą zbieraninę aut, bo będziemy na tym drugim parkingu od Pojezierskiej (nie tym przy samej ulicy, tylko tym głębiej). Nawet jeśli przypadkiem byś się wbił od Teresy wjazdem do Juli, tez nas zauważysz na drugim końcu parkingu (tylko jest drobna zmyła - nie szukaj polówek bo możesz nie znaleźć - wypatruj mocno zglebionych aut i dużo chromów i polerki)
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
WojtekPolo, z Twojego opisu zupełnie podobne do mojego
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
Freshu nie przesadzaj 2 polówki beda na parkingu napewno nas znajdzie kto bedzie chciał
2009 MAJÓVWKA\'09 2010 KOZIENICE\'10 / VWMANIA\'10 2011 ŚLESIN 2011Pruszcz Gdański VWMANIA 2012 ŚLESIN III MIEJSCE W PIŁKE NOZNĄ 2013 ŚLESIN III MIEJSCE NAJNIZSZE AUTO ZLOTU III MIEJSCE W PIŁKE NOZNĄ 2014 ŚLESIN I MIEJSCE NAJNIZSZE AUTO ZLOTU II MEGAROWEREK
Wrzucę kopie z PW wiadomości którą wysłałem Gepardowi o wlocie od Piotrkowa (mój przechodzi po tej trasie):
"Siemka Gepard,
Nie ma tragedii z przejazdem od Waszej strony, zakładając oczywiście że podjedziecie odcinkiem A1 od Częstochowy. Jeśli będziecie jechać A1, później E75 to wjazd do Łodzi Rzgowską jest na krótkim odcinku rozkopany ale przejezdny jedną nitką (gleby przejadą spokojnie choć na końcu zwężki jest niemiła wyrwa i warto tam zwolnić bo zaboli), na Rzgowskiej przy Kurczakach chu..wy przejazd przez tory i warto iść bardzo blisko prawej strony, później macie slalom bo studzienki, skręt w Paderewskiego tory tramwajowe ale dość miło wyrównane, Paderewskiego przejezdne, później na rondzie na środkowym pasie są przy przecinaniu torów głębokie wyrwy trudne do ominięcia , Pabianicka przed Włókniarzy rozkopana ale przejezdna i gładka, Włókniarzy przejezdne, przejazd przez tory tramwajowe przy Konstantynowskiej do powolnego przeskoczenia, skręt w Zgierską znowu tory i nic miłego dla zglebionych, Zgierska przejezdna (lekki slalom omijając studzienki, ogólnie nie gorzej niż rok temu).
Nasza grupka ma plany spotkać się pod Tesco, tym samym co rok temu, ok godz 10:00 (lokalizacja Tesco - Pojezierska 93, przy rogu z Al. Włókniarzy) ...
Pozdrawiam."
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
Dobra bo puki co mamy małe zamieszanie na śląsku i zobaczymy w końcu którędy pojedziemy. gdybyśmy nie pojechali jednak razem to nakręccie krótki filmik z przejazdu - może go wykorzystamy do czegoś przy tworzeniu filmu ze zlotu :victory: będziemy w kontakcie