********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

b
buzny
Newbie
Newbie

Post autor: buzny »

Witajcie

Jestem nowych użytkownikiem forum. Mieszkam w Gdyni, mam 33 lata i zarejestrowałem się, gdyż w garażu od 3 lat trzymam POLO G40 z 1991roku. Kupiłem od pierwszego właściciela, ale niestety w stanie średnim. W zeszłym roku zacząłem je odnawiać, remontować, wymieniać.
t
tomaszekpl
Newbie
Newbie

Post autor: tomaszekpl »

Witam wszystkich forumowiczów nie dawno zakupiłem polo 86c2f 1.0 auu jestem z okolic Opola
mam nadzieje że będziemy sobie pomagać :D Pozdrawiam wszystkich :)
t
tomasz15598
Newbie
Newbie

Post autor: tomasz15598 »

Witam. Mam na imię Tomek. Od jakiegos czasu jezdze polo 86c2f w wersji genezis i zakochalem siecw tym aucie... Jak narazie nic w niej nie robilem, ale plany sa, tylko fundusze musze zebrac... Pozdrawiam wszystkich :acute:
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam wszystkich serdecznie :wave: Na imię mam Mariusz niebawem czeka mnie zakup VW polo i chciałbym uzyskać kilka informacji przed zakupem, których nie bardzo mogłem znaleźć w sieci. Poza tym kto jak nie posiadacze znający temat od podszewki z autopsji udzieli mi konkretnej odpowiedzi i ewentualnie doradzi w temacie :buba:
S
Sevard
Newbie
Newbie

Post autor: Sevard »

Witam wszystkich! Mam na imie Piotrek. Jeżdże Polo III po licie. Silniczek 1.4 16V 75KM. Pewnego dnia znalazłem przy mojej polówce kartke od Fireman94 i tak już się pojawiłem :)
a
apocalipto
Newbie
Newbie

Post autor: apocalipto »

Witam. Mam na imię Sylwek znany w gronach również jako Sławek, grzebię trochę w kablach od kilku lat. Moje auta to Polo 6n 1.9 AEF, kupiony na jesieni przez przypadek i Audi 80 stylizowane na 90 z silnikiem 1.8turbo, które mam już kilka ładnych lat.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Oskar96
Newbie
Newbie

Post autor: Oskar96 »

Witam, Mam na imię Oskar . mam 18 lat , jeżdżę Polo 6n 95r. 1.3 KAT. Dopiero zaczynam przygodę z vag'ami i chcę się dowiadywać co nieco od kogoś kto ma już wiedzę wiec liczę na was ! Uczę się w zawodzie Lakiernika samochodowego wiec będę mógł dopowiedzieć co nieco w tych bądź może innych kwestiach. Mam nadzieję ze mimo mojego młodego wieku przyjmiecie mnie do grona klubowiczów :) Pozdrawiam
r
robbe82
Newbie
Newbie

Post autor: robbe82 »

witam jestem tu nowy, mam na imię Robert,z racji tego że zmieniłem wóz z lupo na polo to postanowiłem dołączyć do grona polomaniaków
I
Iwas93
Newbie
Newbie

Post autor: Iwas93 »

Witam, jestem tu trochę na forum w formie podglądacza ale czas się zacząć udzielać. Mam na imię Patryk jestem z Bydgoszczy i stałem się posiadaczem drugiej Poli :) Posiadam Polo II 86c2f 1,3 Kat Silnik NZ po Golfiku II. Chciałbym zaczerpnąć trochę wiedzy od was zarówno oddać innym. Co do auta to się nie rozpisze zrobię temacik i się pochwale moją zdobyczą :) A tą Polą mam zamiar góry przenosić :P
h
harry22
Newbie
Newbie

Post autor: harry22 »

Witam. Nazywam się Marek jestem z bytomia, posiadam bmw E65 730d i teraz dostałem na zamianę za poprzednią E38 polo ;) Pozdro
b
blądasGt
Newbie
Newbie

Post autor: blądasGt »

Witam nazywam sie Marcin i zaczynam swą prygodę z polo, na początku chciałbym was zapytać czy myślicie, ze to dobry zakup http://olx.pl/oferta/vw-polo-ii-86c3f-1 ... 9bfd2cf372 ; ? . Mam nadzieję, zetak, bo dzisiaj jadę go oglądać i jeśli bedzie godny, to wbijam w wasze szeregi i licze na rady i pomoc w modzeniu. Pozdrawiam :D
n
nemsiu
Newbie
Newbie

Post autor: nemsiu »

Witam

Nazywam się Krystian, mam 19 lat i jestem z okolic Częstochowy. Uwielbiam VAG jako cały koncern i w marzeniach mam odrestaurowanie kiedyś Caddy 14d. Polo w mojej rodzinie ma tylko moja mama a dokładnie gen. 5 z 2010 roku z 1.6 TDI 90KM pod maską które jeżdzą po Niemieckich drogach. Moim głównym zainteresowaniem jest motoryzacja. Pozdrawiam :)
r
rufus
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: rufus »

Witam.
Mam na imię Rafał. Jestem z Poznania.
Obecnie mam dwa VW Polo - pierwsze to 9N po lifcie z 2009r. 1.4 TDI mojej żony, drugie 6N 1994r. 1.9 D do gruntownego remontu blacharsko/lakierniczego. 6N prawdopodobnie po odbudowie będzie sprzedane (to pierwsze auto, które zamierzam przywróć do życia :P )
Awatar użytkownika
maateuszsz
Newbie
Newbie

Post autor: maateuszsz »

Witam,

Jestem Mateusz obecnie zamieszkuje w Wałbrzychu posiadam żółte POLO 9n3 1,4 TDi 80 kucyków, zrobione z nim to alusy czarny mat (plastilak) różowe zaciski i bębny, owiewki heko czekam na czarna bre powoli zaczynam sie bawić maleństwem.

Pozdrawiam.
Prawdziwa przyjemność z jazda zaczyna się w tedy kiedy kończy się ekonomia
p
pawelxxl
Newbie
Newbie

Post autor: pawelxxl »

Witam,

Mam na imię Paweł, pochodzę z województwa lubelskiego, konkretniej okolice Białej Podlaskiej. Posiadam VW Polo Classic 1.9 TDI 90KM 1997 rocznik. Przybyłem tutaj, by poradzić się nieco dokształcić się w dziedzinie mechaniki, a także być może poznać fajnych ludzi i dzielić się swoimi doświadczeniami z autem. Mam nadzieję, że szybko uda mi się tutaj zadomowić.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”