temat bilion razy wałkowany na każdym forum z tylnymi głośnikami co do wzmacniacza to najlepiej używany a w cenie 400zł jest w czym przebierać ,zamiast tylnych głośników zamontuj nie wielkiego suba a na pewno będziesz bardziej zadowolony z dźwięku
Dobra coś się znajdzie ze wzmacniaczy. A jak wypadają Hertz ESK 165.5 w porównaniu z Morel Maximo 6.2? Z tego co czytałem do też powinny wejść w miejsce orginalnych. Hertz`e mają podobno ostrą górę? Jak z dołem? Czy tweetery mogę zamontować w miejsce orginalnych czy muszę je przenieść?
podłączenie bez pasywnej zwrotnicy jako filtry używasz tych w wzmacniaczu bądź w radyjku
podłączenie wygląda następująco tańsza opcja wzmacniacz 4ch głośniki niskośrdniotowonwe pod 2 kanały i tw pod pozostałe 2 i trzeba je pociąć zwrotnicą odpowiednio by nie poszły z dymem
ALTEK220A>CDA-117Ri>PRO CON GOLD >GZHA2350>RODEK RNC>HIFONICS BXI6000>Rockford T112D2 puki co 141dB
Dzięki za rozjaśnienie A co sądzicie o wzmacniaczu u-dimension jr 4-300? Dobry wybór jak na pierwszy wzmacniacz? Z tego co czytałem to ma dobre opinie.
Mam wzmacniacz eyebrid 4Y80 z mocą 4x80W RMS a, w mostku 2x200W RMS. Niestety on się ciągle przepala i szukam coś innego, co polecacie? Czy jest jakis model sony xm który ma podobne parametry? Chciałbym takie same parametry lub lepsze, słabsze wzmacniacze odpadają bo nie chodziłoby to na moim sprzęcie
Sam nie wiem co kupić
[quote=""adik300i""]Mam wzmacniacz eyebrid 4Y80 z mocą 4x80W RMS a, w mostku 2x200W RMS. Niestety on się ciągle przepala i szukam coś innego, co polecacie? Czy jest jakis model sony xm który ma podobne parametry? Chciałbym takie same parametry lub lepsze, słabsze wzmacniacze odpadają bo nie chodziłoby to na moim sprzęcie
Sam nie wiem co kupić [/quote]