[Pomorskie] Wyjazd na vw manie

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

trochę brykietu jeszcze mam na co najmniej 1 rozpalenie, rozpałkę-zapałkę też

wziął bym parasol plażowy ale zawsze jest problem z wbijaniem tego cholerstwa w glebę :/
krzesełka mogę zabrać dwa takie składane jak miałem w Eco, ewentualnie stolik jeżeli wyszperam
zastanawiam się jeszcze nad tropikiem z namiotu, bo cały namiot nie ma sensu tylko się nagrzeje jak szklarnia

będę to ogarniał jutro
Awatar użytkownika
Bishop
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Bishop »

2 krzesełka i stolik PRL będzie, do tego trochę węgla i podpałki także z grillowaniem damy rade.
Standardowo każdy niech dla siebie choćby ogarnie tacki, sztućce, kubki, kieliszki, szklanki :P

Marcin, weź choćby ten parasol, zawsze to coś będzie, a wbić się go wbije jakoś ;)
A
Anonymous

jak ktoś ma to też niech weźmie parasol bo wszyscy się nie pomieścimy, a domyślam się ze każdy będzie chciał zaznać cienia

warto też zabrać sobie z 5l-10l wody do opłukania rąk czy twarzy bo jak wiadomo beczkowozy szybko się kończą
Awatar użytkownika
Bishop

Post autor: Bishop »

Wodę mam przewidzianą 5l. o tyle zapomniałem napisać o tym, dobrze że piszesz ;)

Może ktoś jeszcze znajdzie takie jakieś parasole i inne tego tupu tematy ;)
A
Anonymous

[quote=""Bishop""]Może ktoś jeszcze znajdzie takie jakieś parasole i inne tego tupu tematy ;)[/quote]
oby bo jak bedzie skwar jak zwykle to może być kiepsko

o wodzie też z tego powodu pisze żeby każdy coś miał, bo to zawsze jest tak "a po co mi to jest beczkowóz", a potem w sobote o 20 już wody brak, a tu jeszcze niedziela..

PS gdyby ktos nie miał a chciał to w Kauflandzie sa parasole za 10zł... pewnie jednorazówka ale to tylko 10zł (czyt nie całe 2l wachy :P )
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

Post autor: korzenio »

Bishop, weźmiesz pompkę kłekłę :D? Kurde próbuje ogarnąć jakieś siedziska ale jak na razie nie ma od kogo wziąć... My ogólnie z GS na faktorie ruszamy o 9.30 bo chcemy zrobić zakupy gdzies tam na miejscu żeby nie wieźć tego wszystkiego. Jeszcze jakąś lodówkę kombinuje .
A
Anonymous

[quote=""korzenio""] Kurde próbuje ogarnąć jakieś siedziska ale jak na razie nie ma od kogo wziąć...[/quote]
w Jusk są za 30zl takie które pakuje się do worka :P

mam aktualne gazetki w domu i tak przeglądam :D

wiedziałem ze nie kupienie T3 5 lat temu było błędem..
c
chemik1
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: chemik1 »

ja zakupiłem w tesco fajne fotele rybackie w jaskrawych kolorach.bez oparcia 8zł,z oparciem 17zł.ciekawe jak z trwałością bo na% różnie bywa hehe
Awatar użytkownika
bolus1
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: bolus1 »

w kto przyjeżdża w sobotę ?
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Wszyscy jadą w piątek :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Boluś ja w sobotę będę jechał po robocie też. Ogólnie jutro odbieram zaległa godzinę i tak po 14 będę na Faktorii się kręcił ;) A potem się zobaczy co i jak
A
Anonymous

[quote=""Adrian_Malbork""]Wszyscy jadą w piątek :D[/quote]
nie wszyscy...
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

Post autor: korzenio »

Po rozmowie z Bishopem, umówmy się mniej więcej :D

Jedziemy na faktorie więc wrócimy, nieco póżniej po 18nastej. W miare mozliwości postarajcie sie cisnac na sektor z autami z rejestracjami GS/GSL. Ew nie rozpakowywujcie się tak mega szybko to sie połapiemy i zjedziemy w jedno miejsce :)

Jakby coś to tu macie do mnie numer 669963224
Awatar użytkownika
bolus1
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: bolus1 »

ja w niedziele lecę do wilczych lasek jakby co :) będzie bardzo zdrowo no i premiera Tsunami xD muszę to zobaczyć
Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: jhosef »

Ja wpadnę pewnie w sobotę rozejrzeć się co sie dzieje. Ale żadnym bolidem wjeżdżać nie będę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „POMORSKIE”