[quote=""brytfanna""]Wiesz, z takimi zmianami lamp itd to jest śliska sprawa - jest cienka granica między czymś fajnym a wieśtuningiem
Ringi są spoko, ale w BMW, i to od tych roczników od których wychodziły tak z fabryki. W Polo założysz, pocieszysz się chwilę, a potem możesz żałować, że udziwniłeś za bardzo.
Jeśli już to szukałabym oryginalnych body-kitów, z akcesoriów do kupienia w ASO był spoko zestaw spoilerów i progów Votexu, tylne lampy czarne i białe, listwa na klapę bagażnika. Ewentualnie kombinować z elementami od innych wersji, ale tak jak mówiłam, robienie z diesla GTI-ka jest dla mnie trochę groteskowe

Lepiej przy silniku i mocy podłubać

[/quote]
Wszystko jest fajowo, ale votexy w ASO lecą po 1000+ za element, bez względu czy to próg, czy zderzak.
Na allegro kompletnie bez szans na pakiet CUP Edition, za to dokładki od bluemotion już fajnie by leżały, bo już o tej to można zapomnieć
http://scontent-a.cdninstagram.com/hpho ... 5713_n.jpg
ewentualnie na tył Votex, na przód bluemotion + lotka i progi votexowe. To jest jeszcze jakoś sporadycznie dostępne na allegro.
co do lamp na tył, zamówiłem sobie dzisiaj te z czarnymi wkładami, jak przyjdą to się jakimś foto pochwale, żebyś mógł obadać jak to wygląda.