Silver&Blue 6n CC by Olszak

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Co do opon, ja jeździłem na seryjnym zawiasie i 175/50 i było rewelka.. jakby co podrzucę foto jak to wygląda, pozdro !
Awatar użytkownika
And1
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: And1 »

Faktycznie pokrowce rażą, więc może coś zmień w temacie.

Przód i jego zmiana - in plus
Polo 86c Tadeusz
Awatar użytkownika
Olszak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Olszak »

Spokojnie, te szmaty wylecą jak tylko znajdę jakieś przyzwoite siedzenia w skórze - komplet, najlepiej czarnej. Szukam także, świateł od 6n2 już przygotowanych do wsadzenia do 6n. Wie ktoś coś na ten temat, kto by miał itp? Felgi zostają, bo takie właśnie mi się podobają. Będą odnowione i nie wiem czy nie zostawić tego czerwonego. Opony mam 195/50, ale na wiosnę będzie trzeba poszukać czegoś mniejszego :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

były chyba takie w giełdzie ostatnio, a jak nie to na forum jest poradnik jak dostosować
Awatar użytkownika
Olszak
Raczkujący
Raczkujący

No to przyszła kolej na lampy od 6n2 :) Przez głupotę pojechałem metodą prób i błędów by je przypasować, co efektem jest szparka między lampą, a środkiem bagażnika - widać ją tylko jak otwieram bagażnik, także jeszcze to skleję. Ale druga lampa poszła już gładko :) Człowiek się uczy na błędach, a dopiero teraz znalazłem temat na forum jak przypasować (hahaha, głupi ja) xd Ale lepiej coś samemu zjeb*ć, niż kogoś obwiniać.

Obrazek
Obrazek
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gumol23 »

Ładnie wyglądają lamki z 6N2 tylko wywal te ramkę na rejestracje i bedzie lepiej :good:
Awatar użytkownika
Olszak
Raczkujący
Raczkujący

Wiem, wiem. Ale mechanik, który nie wiem po jakiego chu** wstawił mi tą ramkę porobił w cholerę dziur i teraz jak ją wyrzucę to mi rejestracja lata jak dzika świnia. Także, na razie niech jest. Teraz zajmuje się montażem halogenów - Jestem na etapie montowania instalacji, halogeny i włącznik już mam w garażu. I przy okazji smoked front się będzie robił. :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

pasek w ramce na czarno i będzie od razu lepiej
Awatar użytkownika
Olszak
Raczkujący
Raczkujący

Pasek w ramce jest już w czarnym macie i od razu prezentuje się o wiele lepiej :P Dzisiaj cały dzień montowałem włącznik, przekaźnik i halogeny.... No i okazało się, że mam super wyglądające jak nowe halogeny ale kurw* do wąskiego zderzaka, a mam szeroki... Tak więc muszę znowu kupić halogeny i się bawić. Nauczka jest, więc powinno być następnym razem lepiej. A do tego mam rękę w gipsie i z lekka krepuje mi to ruchy w działaniach :)
Awatar użytkownika
Olszak
Raczkujący
Raczkujący

Przepraszam za post pod postem, no ale tak jakoś wyszło. :) Po wielu błędach, złych zakupów, przymierzaniach robiąc to wszystko jedną ręką, bo tylko tyle mam sprawnych xD Nadszedł ten dzień, w którym udało mi się przymocować, poprawnie uruchomić ODPOWIEDNIE halogeny. Dwa razy kupiłem halogeny do wąskiego zderzaka, pierwsze się okazały pęknięte i porysowane, a drugie były w super stanie, no cóż... Ale nie do szerokiego. Tak szukałem i szukałem, aż znalazłem ODPOWIEDNIE.

Zdjątko:
Obrazek

A tak przy okazji, wrzucam zdjęcie wyszlifowanej i pomalowanej w czarny mat ramki na rejestracje tylną. :)

Obrazek

Tak wiem, piękną mam pogodę :)
Awatar użytkownika
przemo92
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: przemo92 »

Bardzo fajnie to wszystko wygląda ;) Ten samochód aż się prosi żeby położyć go na glebie. Obniżaj go i będzie mega ;)
n
norbert
Początkujący
Początkujący

Post autor: norbert »

Te ramki to najlepiej wywal całkiem i tablice przymocuj na nitach. Sam tak miałem w 6n w tym kolorze i super wyglądało.
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gumol23 »

Dokładnie tablice na nity i wrzucaj glebe i auto lepiej bedzie sie prezetowac :D
Awatar użytkownika
Bączek1994
Newbie
Newbie

Post autor: Bączek1994 »

Naprawdę świetna baza ale na glebe dziada! :D
ONLY VW :D
Awatar użytkownika
Olszak
Raczkujący
Raczkujący

By zrobić glebę, muszę sprawdzić stan zawieszenia i podwozia, przy tym ewentualnie coś wymienić. Do tego muszę zmienić opony bo na 195/50/r15 to go nic nie obniżę. Tak więc z glebą poczekam na koniec wiosny. Uzbieram trochę kasy przez zimę jak się uda. A w tym czasie będę robił sobie jakieś małe detale jak ten :)

Obrazek

Z wszystkich białych kierunków poszedłem w pomarańczowy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”