Iceman widziałem na KA, ze kupiłeś w biedronie te multitoole
Mnie już się przydały parę razy- ostatnio tym nożem, co w zestawiku z małym narzędziem był, kroiłem plastik
Szło jak w masełko :crazy:
[quote=""krzychu20""]Mnie już się przydały parę razy- ostatnio tym nożem, co w zestawiku z małym narzędziem był, kroiłem plastik
Szło jak w masełko :crazy:[/quote]
no kupiłem ;-) za tą kasę szkoda było nie wziąć
ten nóż z małego zestawu u mnie jest mega ostry, żadna paczka z allegro nie ma z nim szans
kolo volvo odpadło bo mizeria, ale z drugim stwierdzeniem jesteś bardzo blisko haha (nie, nie zbliża się póki co mały dumle ) podpowiem że to kombi które od niedawna jest dostępne na rynku, zgadniesz co to? :crazy: jak nie to wpadnę na jakiego spota, kupiłem mieszkanie przy samej arkadii na zielonym żoliborzu to mam rzut beretem
[quote=""krzychu20""]Tssyt :piwo:
Może pomoże na brak weny przy pisaniu inżynierki :roll:[/quote]
Ja próbowałem w ten sposób przezwyciężyć niechęć do nauki do sesji, ale złocisty napój niestety znowu wygrał dzisiaj :crazy:
Sesje już mam z głowy Wszystkie autografy zebrane :crazy:
Teraz "tylko" pisanie pracy, dokonczenie praktycznej części, powypełnianie wniosków, obiegówka i obrona :roll:
PS. bierz sie za prace dyplomową wczesniej niz na 4-tym roku :blush2:
U mnie niestety sie pokomplikowało i musiałem zmienić temat z przyczyn ode mnie niezależnych, także koncem października wiedziałem co mam robić :niewiem: