Czarne 6N by kuba90876 sezon 2k16

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kazmirz_pawlak
KANDYDAT

Post autor: kazmirz_pawlak »

Kolego podrzuć gdzie ten szrot?
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

Halogeny fajna cena, reflektory jak na forum.
Przy naprawie leć od razu w szerokie zderzaki najlepiej, po co kasę drugi raz wydawać potem.
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kuba90876 »

Szrot w Mławie. Chyba ul.Kolejowa. Zderzaki będą wąskie, narazie chce to odbudować, żeby można byłoby tym jeździć. Za wąski komplet zapłaciłem 60 zł, szeroki za 150... Więc w tej różnicy mam maskę i blotnik. :) Projekt będzie trwał dalej! Nie zrażę się tą stłuczką do dalszych modów w tym samochodzie. Nie jeden samochód w Polsce był po mocniejszym gongu. Także to moje zdarzenie to pikuś :)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Mam mały problem. Okazało się, że kupiłem maskę od Classica... Na masce było tylko "vw polo" Ale nie pomyślałbym, że to będzie classic. Mógłby mi ktoś zmierzyć maskę w swoim hb? I podeslac pomiar na pw lub tu, żebym wiedział jaką długą maskę kupić? :D
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Sorki za ppp .Jeszcze tydzień i polo wraca w moje ręce ;) Także, jeżeli poli będzie prosto jechać i nie będzie darła opon to lecę z projektem do przodu! :)
Awatar użytkownika
tomcho666
Konkretnie zainteresowany

Post autor: tomcho666 »

[quote=""kuba90876""]Sorki za ppp .Jeszcze tydzień i polo wraca w moje ręce ;) Także, jeżeli poli będzie prosto jechać i nie będzie darła opon to lecę z projektem do przodu! :)[/quote]

Widzę dobry zapał do pracy, oby tak dalej, a jak pola wróci do Ciebie to wstaw foty i pokaż efekty :)
Mój szerszeń, powoli się robi. ;)

http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=77&t=60460

Ślesin 2016 - III miejsce - Turniej Tenisa Stołowego
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Patrząc na samochody PL to połowa z nich było na pewno po lekkim wypadku, 1/4 była po konkretnym dzwonie a reszta to te "bezwypadkowe" :D Także moja chwila nieuwagi nie zrazi mnie do tego, żeby zaprzestać projektu! :) Zrobię to co zaplanowałem i wtedy pomyśle co będzie dalej. Zdjęcia będą obowiązkowo, plus może jakiś filmik po miesięcznej przerwie. Trzeba bedzie ją trochę przepalić na "siódemce" :crazy:
Awatar użytkownika
sexprience
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: sexprience »

Halogeny ładna cena, ja za swoje dałem 100. Ale znaleźć to gdziekolwiek w sieci to.. ciężko :) . Szorty dawno wczyszczone! :oki:
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Pololot wrócił! :D Jest dobrze, chociaż jak dla mnie mogłoby być lepiej :D ale nie ma co wybrzydzać :) Jeździ prosto, hamuje, przyspiesza. Tylko jest jeden problem,.nie ma wstecznego, jedynkę wrzucam jak wsteczny, a dwójkę żeby wbić muszę wcisnąć lewarek jak do wstecznego, a potem pociągnąć na 2. Na pewno jest jakaś regulacja, tylko gdzie i czym? ;)
Awatar użytkownika
przemo92

Post autor: przemo92 »

Zdejmij mieszek zobacz co tam się dzieje, sprawdź dokładnie cały wybierak i połączenie ze skrzynią, może coś się uszkodziło podszas dzwonu. W najgorszym wypadku coś nie trybi w skrzyni w najlepszym wybierak do wymiany.
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Biegi ogarnięte, wystarczyło wyregulować przy wybieraku :) Dziś polo dostało polerkę, założyłem alu, pomalowałem zaciski i wrzuciłem tube do bagola :D W najbiższym czasie ogarniam wszystkie ogniska rdzy, jutro sprawdzam.geometrię i jutro też wrzucam aktualne foto :)
Awatar użytkownika
sexprience
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: sexprience »

Czekamy na zdjęcia! :grin: :grin:
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Odrazu mówię nie miałem kiedy i czym zrobić :( PS. maskę ogarnę na spokojnie. Polo jeździ, zbieżność na 0, hamuje dobrze( coś jest nie tak z tylnym prawym hamulcem) A tak wszystko jest dobrze :)

Obrazek
Obrazek
P
Paffciak
Początkujący
Początkujący

Post autor: Paffciak »

Pozazdrościc Polo :)
Rób smoked ponownie :)
Myślałeś żeby pomalować felgi na inny kolor ? Według mnie czarne felgi i auto to się zlewa wszystko
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Smoked zrobię, ale muszę mieć trochę wolnych środków :D na pierwszy ogień robię zaprawki i konserwację podwozia :) Potem może pomyślę nad maską, a potem zejde na dół i będę dalej ciągnął projekt :) Mi tam się podobają te felgi, na żywo wyglądają dużo lepiej :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”