Samochód nabyłem w niedzielę. Auto pochodzi z 1999 roku, przebieg to zaledwie 85 tysięcy km. Samochód bez wspomagania i bez klimy, ale mi to nie przeszkadza ( no może jednak brak wspomagania trochę doskwiera

Autko póki co stoi na jakichś stalówkach ze skody, z przodu są dystanse bo felga tarła o zacisk. Samochód posiada jakieś małe wgniecenia, odpryski oraz ruda dobrała się już do tylnego nadkola, ale to się zrobi

Silnik: 1.0 SPI ( prawdopodobnie, wnioskuję po nazwie komputera która brzmi "Motronic")
Moc: seryjne 45 KM
Kolor: Czerwony
W aucie jak dotąd zmieniłem:

Planowane zmiany:

Aktualne zdjęcia:

Dodatkowo historia pojazdu:

W górnym opisie trochę się to zlało wszystko, ale dopisze jeszcze że auto nie będzie modzone, zostaje takie jakie wyszło z fabryki (no może poza tym wspomaganiem).
Nie chce trzymać się kropka w kropkę oryginału ale żadnych gwintów etc nie będzie, od tego będzie inne polo jeżeli plan wypali

Przy okazji napiszę, że dzisiaj wyczyściłem nadkola z wszelakiego brudu oraz dodatkowo je zabezpieczyłem barankiem. Nie było tam oznak rdzy ale profilaktycznie je psiknąłem

Jeżeli ktoś miałby w dobrej monecie owy hokej / dokładkę oraz chlapacze to prosiłbym o informację