[size=99px]Do osób, które rezerwowały miejsca dla dwóch osób, a wiedzą już, że będą same, to prośba o zgłaszanie takiej informacji w recepcji ośrodka podczas meldowania się.
W moim pokoju jest również wolne miejsce, więc najprawdopodobniej te pokoje zostaną połączone.
Proszę pamiętać o wpłatach w ośrodku. Dorosły : 92 PLN ; dziecko powyżej 5 lat : 56 PLN ; dziecko poniżej 5 lat : 28 PLN.
Kilku użytkowników forum deklarowało się na spontaniczne przyjazdy - nie jest to zabronione, bardzo chętnie zapraszamy. Jeśli ktoś chciałby zostać na noc, to prośba dopilnować i kontaktować się bezpośrednio z gwozdziem albo recepcją ośrodka.
Kolejna rzecz, to jeśli macie muzykę na dyskach przenośnych czy pendrive-ach, to prośba o zabranie ze sobą. Jest sala, jest sprzęt, będzie możliwość podpięcia laptopa i puszczania muzyki.
Mam nadzieję, że zabawa się uda, że zaprezentujemy się dobrze i nie będzie żadnych zniszczeń. Ośrodek jest bardzo fajny, kontakt również na bardzo dobrym poziomie, więc szkoda byłoby takie relacje popsuć. Nie wiadomo czy w przyszłości nie będziemy korzystali jeszcze z ich usług. [/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Zakończenie i po zakończeniu, a ja się pytam gdzie jakaś relacja zdjęciowa?
Kto był niech się podzieli.
Ja wiem, że wszystko się udało i całkiem dobra impreza była
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013