Siemanko!

Od lata nic się nie działo z Polcią, bo hajsu nie było, ale teraz pizgamy nałogowo w robocie więc i hajs się znalazł.

Na początku tematu pisałem że felga to albo szeroka stal albo bcw steffan, a jednak opcja number tri! Padło na Mercedesowskie felgi (prawodpodbnie, z tego co wycztałem że są od E-klasy), zakup spontaniczny.. Zobaczyłem na fanpage "Kings of Polo" na fb, jedno polo które no było wręcz za*ebiste!

Kumpel mi pisze że on ma takie felgi na sell, wiedziałem że ma, ale nigdy nie przypuszczałem że będa u mnie na aucie

Miało to być 15" 7J, kupiłem i tak leżały w garażu, natknęło mnie ii poszedłem jeszcze raz i takie o kurde.. 16' 7,5 J "jak to wejdzie?" "O ku*wa, ale wtopa.." ale zobaczyłem że takie felgi bez problemo wchodzą na autko

zostały zakupione adaptery 20mm 4x100 - 5x112, oraz opony, na razie na przód.. nówki Nankang NS-20 165/45/16

Na tył będą albo te same, albo 195/40/16, zobaczymy jak dojdą adaptery czy na tył te same, czy 195

Na aucie felgi nie ma, a ja się #jaramwopór.. #nowe_toczy_fele
Następny zakup to na pewno gewint, który założę na wiosne ii do ogarnięcia blacharka
Ps. DZIĘKI KAROL!! za felunek
STACHU, za idealne spasy i oponki
MATEUSZ, za ogólną pomoc przy tworzeniu tego projektu!

Dzięki panowie!
Gdyby nie oni to ten moj mały burdel na kolkach by nie istniał

PIONA!