... to co Panowie ?? ... jakieś wielkie ruszenie na mały spontan dziś ??
Proponuję parking na Jana Pawła pod Realem, teren przy KFC - godz 19:30 (tam gdzie zawsze się grupują ludzie z VagLodz - a ponoć StanceLodz też ma dziś się pojawić większą grupą).
Zapraszam
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
Proponuje ustawić się na piątek w tym tyg kto będzie mógł to się zjawi godzinka 19-20 co do miejsca to można ogarnąć kaufland ul. Spółdzielcza 1 lub gdzieś bliżej rtk ?
Sorry za ppp ale mam pytanko kto z was leci na tą imprezę https://www.facebook.com/events/463817013789582/. Jest to 31 sobota zaczyna się o 19stej w Porcie.Można by się wcześniej ustawić i pogawędzić a potem polecieć na tego zlota co wy na to ?
Na Pasażu Łódzkim są spoty VAGoholików którzy zmienili nazwę na CARSoholicy. Można podjechać każdym autem czy to Honda czy VW możesz nawet hulajnogą ;P Zapraszam w imieniu całej grupy !
Ja przez to że pracuje w godzinach popołudniowych nie mam jak wpadać Ale atmosfera jest git, ludzie którzy przyjeżdżają też wiec nie wywalą Cię za to że zamiast podjechać VAGiem przyjechałeś BMW ! Liczy się pasja !
... potwierdzam ... nikogo nie wywalają ... raz podjechałem "lekko dłubniętym" i odciążonym Lapierrem Pro Race 300 i też nie wywalili mimo że spasu i gleby nie było :piwo:
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
Fajnie by było ustawić się nasza ekipą i podjechać na jakiś spot czy inny zlot. !
Ale żeby tak było to potrzeba ludzi a u nas w województwie lipa z tym ;(
Mam nadzieję że przyjdzie taki czas że będzie lepiej !