Jeśli wszystko pójdzie sprawnie i nie będziemy mieli żadnego poślizgu to jest szansa na rozesłanie kalendarza jeszcze w tym roku

W tym roku ja się zajmuję kalendarzem, tzn. zbieram, zamówienia, wysyłam kalendarze itp.
Na kartach kalendarza znajdują się zwycięskie Polówki konkursu na najlepsze zdjęcie do kalendarza oraz te, które wygrały tegoroczny Ogólnopolski Zlot.
Kalendarz będzie jeszcze lepszy niż ostatnie edycje, będzie wyposażony w odpowiednią spiralkę [żadne bindowanie] umożliwiają powieszenie go ścianie.
Format kalendarza: A3 w poziomie
Ilość stron: 6/7
Cena: [size=99px]33[/size]zł
Cena wysyłki: 17 zł [kalendarze są wysyłane w specjalnych tubach kartonowych, nie mają prawa ulec uszkodzeniu, tuby swoje kosztują, poczta ma nowe cenniki więc jest drożej ]
Uwaga:
Istnieje możliwość odebrania osobistego na jakiś spocie regionalnym lub istnieje możliwość zrobienia wspólnych zamówień regionalnych. Wtedy podzielicie się kosztami wysyłki, a ja wyśle do jednej wyznaczonej osoby odpowiednią ilość egzemplarzy.
Zamówienia zbieramy do 4 grudnia włącznie.
Pieniądze wpłacamy do [size=99px]7[/size] grudnia włącznie. Kto do tego dnia nie wpłaci pieniędzy zostanie usunięty z listy zamawiających.
realizacja zamówienia od wysłania projektu do firmy ok. 1 tyg.
Pieniądze wpłacamy:
Łukasz Goździcki
Wróblewo 9
mBank: 81114020040000310274097576
w tytule KALENDARZ nick oraz ilość zamawianych szt.
Dane do wysyłki słać na : gwozdz.sklepik@gmail.com.
Pytania i odpowiedzi:
1. Czy muszę być klubowiczem, aby kupić sobie kalendarz?
Nie. Kalendarz jest dla wszystkich zainteresowanych. Nawet dla właścicieli Łopli

2. Czemu tak drogo?
Cena kalendarza wzrosła tylko o 1zł. Zwiększyły się tylko koszty wysyłki ale nie jest to zależne od nas.
3. Czemu tak tanio?
Żeby nie było pytań czemu tak drogo. Zresztą zawsze się ktoś znajdzie, kto zapyta czemu tak drogo.
Nie zwlekajcie, zamawiajcie!
projekt kalendarza pojawi w najbliższych dniach